LINGOTES

Páginas: 25 (6016 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2014
Proposta de solució

Prova d'avaluació continua 4. Mòdul 5


Presentació i competències

La quarta prova d'avaluació continua comprèn el mòdul 5 del programa de l'assignatura: l’anàlisi de l'Estat de Fluxos d'Efectiu.

En anteriors PACs hem estudiat el Balanç, el Compte de Pèrdues i Guanys, l’Estat de Canvis en el Patrimoni Net i la rendibilitat. Ara es tracta d’estudiar l’Estat deFluxos d’Efectiu (EFE), que és un compte anual inèdit fins ara en els plans generals de comptabilitat espanyols, i que ens detalla les entrades i sortides d’efectiu que s’han produït al llarg de l’exercici econòmic. Es tracta, en definitiva, d’un estat comptable de gran importància en l’anàlisi financera de l’empresa.

En aquesta PAC s’interpretarà la informació que subministra l'EFE i s’aprendràa elaborar-lo, tot ell o parts del mateix, en base a la informació proporcionada pels comptes anuals de l'empresa i per altres dades complementàries. Per a això hem dividit la prova en dos blocs:

1) Una sèrie de qüestions relacionades amb la interpretació de l'EFE de la societat LINGOTES ESPECIALES, S.A.

2) Elaboració de dos Estats de Fluxos d’Efectiu a partir d’uns Balanços i Comptesde Pèrdues i Guanys i altra informació complementària facilitada relatius a una societat fictícia.


Criteris d'avaluació

Segons el que s'indica en l'enunciat de cada pregunta.
Important: El valor de la qualificació obtinguda en aquesta PAC4, suposa un 18,75% de la nota final de l'assignatura.
En general:

Es tindrà molt en compte la presentació: quadres numèrics ben elaborats icomentaris estructurats, concrets, concisos, suficients i no repetitius. També es tindrà molt en compte que es respecti l'extensió màxima que s'indica en cada pregunta, utilitzant sempre un tipus de lletra Arial 10.

Fa falta imaginar que s'està presentant un informe a la Direcció de l'empresa, que valorarà molt una informació sintètica, agradable a la vista i fàcil d'entendre.

És necessariutilitzar un lèxic adequat a la matèria en la redacció dels comentaris

Exercicis 3 i 4:

Com s'indica més endavant, per resoldre aquests exercicis, es pot utilitzar el full de càlcul que es lliura complementàriament al present document, automatitzant els càlculs al màxim. Aquest document es pot presentar com a part integrant de la PAC4, amb la finalitat de que es puguin veure els càlculs que s'hanfet. En cas de no presentar-ho, serà necessari explicar bé en el document de text de la solució, com s'han dut a terme els càlculs. Si no es presenta el full de càlcul i tampoc s'expliquen els càlculs en el document de text, en el cas que les respostes donades no coincideixin exactament amb la proposta de solució que es publicarà, la pregunta es valorarà amb un zero.

Realitzar i presentar elfull de càlcul no eximeix d'incloure els resultats obtinguts en el document de text que també cal presentar, normalment en format Word, juntament amb la solució de la resta dels exercicis proposats. És a dir, el document Word ha d'incloure la totalitat de la PAC4 i amb ell ha de ser possible avaluar tot el treball. Aquells exercicis a on no s’inclogui el full de càlcul en el document de text seranpenalitzats amb 1 punt, o amb la valoració de la pregunta si aquesta era inferior.


Format i data de lliurament

Finalitzat el treball, haureu d'enviar els documents amb la solució a la bústia 'Registre d'AC’, de l'apartat Avaluació de l'Aula, dins del termini establert.

El nom de tots els fitxers que es lliurin, tindrà el següent format:

Fitxer amb l'exercici a corregir:"Cognom1_login_PAC4.doc”

Fitxer amb els càlculs: " Cognom1_login_PAC4.xls".

login = la part que hi ha abans de la @ a l’adreça de correu electrònic que cada estudiant té a la UOC.

Els cognoms s'escriuran sense accents. Per exemple, l'estudiant Laia Cordomí López, amb adreça de correu a la UOC lcordomilo@uoc.edu, enviaria els següents arxius de la PAC4:

“Cordomi_lcordomilo_PAC4.doc"....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lingotes De Cobre
  • lingote
  • Colado y acabado de lingotes
  • Lingotes, Eduardo Galeano
  • Yalor y sus lingotes inlges
  • Lingotes Especiales S
  • Taylor lingotes de hierro
  • CONTRATO DE COMPRA VENTA DE ORO EN LINGOTES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS