linux y wondoes

Páginas: 5 (1070 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2013
 Windows.


INTRODUCCIÓ

Que es un sistema operatiu?Cita un parell d'exemples.

-Un sistema operatiu és el conjunt dels diferents programes que controlen el funcionament d'un ordinador. Les seves funcions, entre d'altres, consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes, procurar la comunicació de l'ordinador amb els operadors, controlar l'execució dels programes amb ladetecció dels errors, encadenar automàticament les feines, optimitzar els recursos, carregar i descarregar automàticament els programes en funció de l'espai de memòria i dels diferents perifèrics.
-Windows XP,Windows 98 ,Ubuntu ,Mac OSx Lion ,Slackware Linux


ELS SISTEMES WINDOWS.

Quins varen ser els inicis de windows i els seus creadors?

Tot va començar a mitjans dels anys setanta,quan dos joves companys de la Universitat de Harvard, Bill Gates i Paul Allen es van associar per posar en marxa un gran projecte als Estats Units, al qual acabaria incorporant als vuitanta el gran empresari Steve Ballmer.
Entre les seves grans creacions es troben els primers sistemes operatius de Windows, la idea es va desenvolupar arran d'un encàrrec que va realitzar IBM a l'empresa de Microsft.Així sorgeix l'anomenat MS-DOS, que seria millorat al voltant de 1985 a la versió Windows 1.0 més intuïtiva i senzilla per als usuaris, i dos anys més tard el 2.0. Als noranta, arribaria la saga de Windows 3, que es convertiria en un avançament del futur d'aquests sistemes i les vendes van arribar xifres espectaculars. Així, la cadena va continuar vertiginosament amb les versions de Windows 95,Windows 98, Windows 2000 (amb la seva modalitat professional), Windows Millenium, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 i Windows 8.

Quines versions de windows existeixen?

Algunesde les versions de windows són:
-Windows 1.0 (1.985) -Windows NT 3.5/3.51
-Windows 2.0 (1.987) -Windows NT 3.5/3.51
-Windows 3.0 (1.990)-Windows NT 4.0
-Windows 3.1 Y 3.11 (1.992) -Windows 95 (1.995)
-Windows 3.1 Y 3.11 -Windows Vista (2007)
-Windows NT -Windows Server 2008 (2008)
-Windows NT 3.1 -Windows 7 (2009)



Explica el sistema de llicencies de windows.

La llicencia demicrosoft es la EULA, aquesta pretén protegir microsoft,també te com a objectiu limitar a l'usuari a de prendre accions eleccions i opcions sobre el software.La llicencia EULA prohibeix la copi, pot ser empleat en un ordenador com un màxim de 2 processadors,no pot ser utilitzat com webserver o fileserver,nomes pot ser transferida una sola vegada a l'usuari,pot deixar de funcionar si s'efectuen canvisen el hardware,te unes Versions Alternatives. El programari pot incloure més d'una versió, per exemple de 32 bits i de 64 bits. Només podrà instal · lar i utilitzar una versió en un moment donat.
Quines aplicacions porta windows incloses?

El sistema operatiu de windows du inclòs la calculadora,el paint,la llibreta i el wordpad,correu,missatges,contactes,calendari,el temps,Skydrive,Internetexplorer,multimedia ect.

Sistema linux


Quins varen ser els inicis de Linux i el seu creador?
El 1991 [1], a Hèlsinki, Linus Torvalds va començar un projecte que més tard va arribar a ser el nucli Linux. Això va ser al principi un emulador terminal, al qual Torvalds solia tenir accés als grans servidors UNIX de la universitat. Ell va escriure el programa expressament per al maquinari queusava, i independent d'un sistema operatiu, perquè va voler usar les funcions de la seva nova ordinador personal amb un processador 80386. Aquest és encara l'estàndard d'avui. El sistema operatiu que ell va usar durant el desenvolupament va ser Minix, i el compilador inicial va ser el GNU C compiler, que encara és l'opció principal per compilar Linux avui.

Que és una distribució de Linux i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Wonder
  • Stevie Wonder
  • Steve wonder
  • Stevie Wonder
  • problematica wonder
  • Wonder girls
  • Wonder Tech
  • Linux

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS