Linux

Páginas: 2 (401 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2015
PRIMERA IMPRESSIÓ SOBRE LINKAT

A primera vista, el color taronja em va semblar acollidor , però pels altres colors semblava com un servidor dissenyat pels estudis, treball, etc.
Em sembla méssimplificat que Windows però alhora, encara que tingui les seves aplicacions de Linux com l’OpenOffice, i el Mozilla Firefox, el Gimp, etc. Està molt més ordenat que el sistema de Windows, m’agrada més queaparegui una barra on són tots els elements adalt.
Crec que em serà molt útil per aquest any i els anys següents perquè em sembla una bona eina de treball, molt eficient i que compta amb aplicacionsper totes les assignatures, i a més es poden enregistrar videos, etc.
També té una aplicació similar al Paint però és més completa i es pot jugar més amb la imaginació, jocs didàctics per posar enpràctica la memòria i ser àgil mentalment, etc.
A més es poden triar molts idiomes.
L’ordinador em funciona molt més ràpid amb el Linkat, cosa que amb el Windows no funciona amb tanta velocitat, i amés sembla molt segur i protegit perquè en cap moment ha deixat de funcionar i no sembla que puguin entrar virus fàcilment.
M’agrada també que es pugui veure l’escriptori i una altra pestanya a lavegada, que es moguin les finestres i el cursos vagi més ràpid.
El que no m’agrada és que està molt bé que tinguin les seves pròpies aplicacions, però no deixa instal·lar cap més o no és compatible.Definició i breu història de LINUX
Linux és un sistema operatiu, compatible amb Unix.
Dels diferents sistemes operatius es diferencia ja que és lliure i gratuït, per tant no cal pagar cap llicència acap empresa desenvolupadora de programari per al seu ús, ia més el sistema ve acompanyat del codi font. El sistema ha estat dissenyat i programat per multitud de programadors arreu del món
Linux vaaparèixer l'any 1991, gràcies a Linus Torvalds, un estudiant d'informàtica, que el va crear sent des d'un principi una simple afició programant les primeres línies de codi del sistema operatiu. Linus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Linux
  • Linux
  • Linux
  • Linux
  • Linux
  • Linux
  • linux
  • linux

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS