Lite

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2012
1-Utilitzant la informació de la taula, argumenta sobre la seguretat de l’ús de transgènics. Busca informació a les següents pàgines, sobre les limitacions a l’ús de transgènics iraona si estan justificades.

En la meva opinió, l'ús dels transgènics, no és segur, ja que per fer ús d'ells i tenir-los, desprès de fer-los hi ha inconvenients, perexemple, per fer aquests transgènics, exploten a gent del tercer món, els camps de conreu es veuen afectats, poden matar a animals beneficioses per a el medi ambient, i també podem dirque afecten a els humans, no sabem si ens poden causar al·lèrgies, tot això junt pot ser molt perillós, si no es controla bé pot acabar molt malament la producció de transgènics, toti què alguns d'ells tenen molts beneficis.


Sobre les limitacions a l'ús de transgènics, per exemple a la pàgina web en què ens parla d'una aplicació pràcticad'enginyeria genètica: llet gairebé humana per tractar malalties El què podem dir és que té un risc força alt, perquè s'utilitzen substàncies emprades en tractaments d'animals permillorar la producció, això no es pot fer servir per tractar a humans.
En la pàgina web on ens parla dels camps de conreu, els problemes que hi trobem són que aquest espai s'ocupaamb un sol cultiu i en mans d'una única persona quan abans, en la majoria dels casos era utilitzat per al cultiu de diverses espècies diferents per molts petits o mitjansagricultors. Els problemes són que,donem el pas d'un cultiu divers a un monocultiu, la qual cosa causa degradació de la terra, resistència als herbicides, desaparició d'insectes beneficiosos,com els pol·linitzadors.L'altre problema que és el fet que molts petits i mitjans productors queden arruïnats i endeutats perquè utilitzen caríssimes maquinàries de sembra.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lite
  • Liter
  • Lite
  • Lite
  • Lite
  • lite
  • lite
  • Lita

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS