Literatura

Páginas: 14 (3342 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2012
CONCLUSIÓ DEL TREBALL

Nosaltres com a grup hem de dir que aquest treball ha estat un plaer fer-lo, ja que els poemes han estat senzillament fantàstics i no han estat difícils d‘entendre, això en gran mesura, gràcies a la temàtica de classe alhora de llegir tots junts els diferents poemes amb ajuda de la professora, a més, hem de dir que ja portem dos trimestres fent literatura i, que per tant,en aquest temps hem adquirit una certa experiència alhora d’analitzar obres poètiques o literàries.
A la realització d ‘aquest treball hem dedicat molt de temps, ja que ens hem reunit una mitjana de dues hores diàries durant una setmana a la Biblioteca Pública de Premià de Mar. A més, cadascú ha anat fent una mica de treball i de contingut a casa individualment.
Hem fet set poemes en total, ino podem dir que un en concret hagi estat millor que l’altre, ja que tots han tingut el llistó i el nivell molt alt. Cadascú dels poemes et feia reflexionar sobre un tema determinat, ja sigui el fet que t’hagi ajudat a reflexionar sobre la natura, la música o el petit que és l`ésser humà dins d’aquest univers infinit.
Hi ha persones que diuen o pensen que la música o la poesia no serveixen perres. Pobres!, no es donen compte de l’enorme errada en la que es troben. Per això, una de les coses més pitjors que pot fer una persona és parlar sobre allò de el que no està documentada i no sap res. Malgrat tot, per sort nosaltres ens podem considerar uns privilegiats, ja que sabem el meravellós que és el món de la poesia, encara que a lo millor ens falta aprofundir en la música clàssica, gràciesal poema Abendlied hem conegut el talent que tenia Schumann alhora de compondre cançons o de tocar el piano. Realment, son peces que quan tanques els ulls i entres en un estat de relaxació, et transporten a un altre món.
Hem pensat que fent el PowerPoint, la classe podria entendre i visualitzar millor els poemes i imatges, com per exemple la figura de Venus o Ariel. Hem introduït els vídeosmusicals perquè volíem compartir amb la resta de classe una mica de música clàssica de gran compositors. Però realment, el més important de tot i el que més temps ens ha ocupat han sigut la comprensió i l’anàlisi dels poemes i les posteriors exposicions de classe.

En definitiva, ens ha agradat molt els poemes de Marius Torres, la seva vida i, sobretot, el enorme i meravellós legat poètic que ens hadeixat.
Creiem que aquest tipus de treballs son molt útils per les nostres vides, ja que tenen la capacitat d’allunyar-nos malgrat sigui un moment, d’aquest món en el que vivim, amb tota a tecnologia que ens envolta.
Mentre llegim els poemes estem molt entretinguts, i sembla que ens submergim en el pensament de l’autor, en aquest cas, de Marius Torres. I millor encara, dels poemes traiem unareflexió moral i ètica sobre qualsevol aspecte de la nostra vida. Per tant, es pot dir que, malgrat els poemes hagin estat escrits fa molts anys o dècades, els seus continguts son aplicables a l’actualitat i al món en el que ens ha tocat viure.
Com a grup, esperem que aquest treball i les nostres exposicions hagin agradat a tota la classe, als nostres companys/es, ja que hem dedicat molt d’esforçi de temps. Sincerament, la nostra ambició i objectiu principal, no és tant treure la nota més alta, sinó més bé, es haver portat a terme un treball humil i decent i, sobretot, que els poemes hagin arribat al cor i hagin fet reflexionar en un apartat moral.
Per acabar, hem de dir quasi obligadament que com a grup que admirem molt a Marius Torres i la seva infinita esperança i fe de sortird’aquella malaltia. No totes les persones son capaces de suportar aquella situació en la que ell es trobava al sanatori. Veritablement, és un exemple ha seguir en el cas de que algun dia ens veiem en una situació similar a la seva. No l’hem de recordar com un moribund, sinó com un home amb un somriure a la cara que disfrutava alhora de fer poemes o escoltar música. Sobretot, l’hem de recordar com a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Literatura
  • La literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS