literatura

Páginas: 2 (316 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2014
Què és una valvulopatia aòrtica ?
És una malaltia de la vàlvula que connecta l'aorta amb el ventricle esquerre . Hi ha dos tipus diferents :

Estenosi aòrtica : obstrucció ( estretor ) al flux desortida de la sang des del ventricle esquerre cap a l'artèria aorta per anomalia de la vàlvula aòrtica , com més estretor hagi , més greu serà la valvulopatia .
Insuficiència aòrtica : la vàlvula notanca bé i hi ha un flux anormal de sang a diàstole des de la aorta cap al ventricle esquerre per mal funcionament de la vàlvula aòrtica . Segons la quantitat de sang que torna cap al ventricleesquerre , així serà de severa la insuficiència aòrtica .
estenosi aòrtica
causes
Les causes de l'estenosi aòrtica són :

Afectació reumàtica ( de la febre reumàtica )
Afectació degenerativa (envelliment )
Malformació congènita de la vàlvula
símptomes
Quan l'estenosi és molt severa poden aparèixer els símptomes típics de l'estenosi aòrtica : dispnea , síncope ( pèrdua de consciència ) , dolortoràcic i , en algun casos , mort sobtada (poc freqüent ) .

diagnòstic
La sospita arriba a través de la quadre clínic i l'auscultació d'un inequívoc buf cardíac . Però el diagnòstic definitiu deles causes , morfologia de la vàlvula i gravetat de l'estenosi aòrtica es fa a través de ecocardiograma .

Previsió
Aquesta malaltia s'aguanta durant molts anys sense produir símptomes. No obstantaixò , quan els símptomes comencen a aparèixer el pronòstic a mitjà termini és greu si no es realitza tractament quirúrgic .

tractament
El tractament mèdic en general no és eficaç , i sil'estretor és severa cal optar sempre per la cirurgia de recanvi valvular . Actualment s'estan desenvolupant tècniques de reparació de la vàlvula mitjançant cateterisme cardíac a través de l'engonal , encaraque aquesta possibilitat encara es reserva a pacients amb un elevat risc quirúrgic perquè continua havent-hi dubtes sobre la seva efectivitat a llarg termini . Si la severitat de l'alteració és...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Literatura
  • La literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura
  • Literatura

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS