Litte Italy

Páginas: 2 (332 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2015

Encara que Nova York està ple de italoamericans , va ser en aquest petit barri on s'ajuntaven molts immigrants italians a principis del segle XX . Amb el pas del temps , Chinatown ha anatagafant més espai i carrers i Little Italy s'ha quedat en un petit carrer . Com a dada, l'oscaritzat actor Robert de Niro es va criar en aquest barri.

És un carrer molt transitat per turistes ,amb moltíssims restaurants , llocs de menjar i pizzeries, evidentment de cuina italiana . És una bona zona per menjar un plat de pasta amb pollastre arrebossat o una lasanya per un mòdic preu (entre 8 i 10 $) , si encertes amb el restaurant , tirar un ull a TripAdvisor abans d'entrar a cap , perquè hi ha unes crítiques que fan por . Els cambrers en la seva majoria són llatins i elsencanta La Lliga de Futbol espanyola ii ho saben absolutament tot sobre el futbol . Veure per creure. Us deixo unes imatges del barri.


El barri de Little Italy està al costat del barri Nolita( North Little Italy ) , que va formar part de Little Italy , però que amb el pas del temps va anar perdent ' caràcter ' italià i es va formar com un barri independent amb identitat pròpia .Entre els dos barris de troba un local petit però molt especial : Eileen s Special Cheese Cake , per a molts newyorkinos la millor pastís de formatge de la ciutat .

Té una varietat increïble depastissos de formatge , des de la clàssica amb maduixa , passant per Oreo , Carbassa , Pinya , Poma , Xocolata , baix en greix , sense sucre ... No se si és la millor de NY . Jo , perdescomptat , és LA MILLOR que he provat mai.
Podeu consultar la carta a la seva pàgina web http://www.eileenscheesecake.com/


PD : Al programa de TV ' Cròniques Carnívores ' ( Food feuds ) , en elsegon programa van fer una batalla de la Pastís de Formatge de Eileen s enfront de la de Junior s . ¿ Resultat ? ' Guanyo Junior ' s ! I jo sense provar ! Ja tinc una excusa més per tornar :)
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Italy
  • Italy
  • Italy
  • Italy
  • italy
  • Italy
  • Italy
  • Italy

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS