llac dels cignes

Páginas: 4 (916 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2013
EL LLAC DELS CIGNES

El príncep Sígfrid celebra el seu 21è aniversari acompanyat pels seus amics. Les trompetes anuncien l'arribada dels convidats que són saludats cordialment per Sígfridcomençant la festa i els balls. La reina, mare de Sígfrid, irromp en la festa amb les seves dames d'honor; aquesta el renya per la seva vida despreocupada i li informa que li ha preparat un ball que tindràlloc la nit següent i en la qual haurà d'escollir esposa. Això provoca una gran malenconia en Sígfrid que rebutja obstinadament l'ordre de la seva mare. Però, al final, l'acaba acceptant. Quan la reinaes retira es reprèn la diversió i el príncep i els seus amics beuen i ballen amb les jovenetes de la festa.
Aviat es fa fosc i se senten les ales d'uns cignes. Els amics de Sígfrid li proposen anar acaçar al bosc i aquest accepta per oblidar-se de les seves penes. Van a buscar les ballestes i torxes i corren a buscar els cignes.

En el bosc, prop d'un llac il·luminat per la lluna, comencen asortir de les aigües unes precioses donzelles-cigne. Els amics del príncep arriben al llac; els joves busquen als cignes entre els arbres però queden extasiats quan veuen que aquests es troben nedantplàcidament sobre les tranquil·les aigües del llac. Quan Sígfrid s'hi uneix, es disposa a ordenar la batuda de caça. Però un estrany fenomen el deté. Mentre ell s'amaga darrera d'una arbustos apareixal llac una extraordinària i màgica criatura, més dona que cigne; la seva cara està emmarcada per blanques plomes i una delicada tiara de brillants. Al adonar-se de la presència de Sígfrid la noiaintenta fugir. El príncep, completament enamorat de la dona-cigne, li demana que es quedi i ella li suplica que no dispari la seva ballesta. Al preguntar-li el príncep qui és, ella li respon que ésOdette, la reina dels cignes, que va ser encantada amb les seves companyes pel mag Rothbart i seguiran sent cignes, excepte entre la mitjanit i l'albada, fins que algú li juri amor etern. Els dos joves...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cigna
  • declaració dels drets dels infants
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • Analisis De La Empres Cigna
  • Llacer TP1 5to 2da
  • Fenomem Llac De Banyoles
  • tarea michelle llaca
  • Psicologia dels grups

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS