llacunes de villafàfalia

Páginas: 2 (457 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2013
1 A quin tipus d'ecositema fa referència el text anterior?

Pertany a un ecosistema de caràcter transitiu i d'hivernada per l'avifauna migratòria eurpea incrementant per la situacó geogràfica il'extensió i la capacitat d'aollida i sosteniment, i per l'absència d'altres espais similars dins la gran Conca del Duero. Constitueix l'hàbitat d'una variada poblaió d'anàtids autòctones.

2 Quinsconflictes sol presentar aquest tipus d'hàbitat?

Les zones humides degut a la seva bellesa paisatgística i per la biodiversitat que acullen són llocs ideals per al turisme. En moltes zones elsingressos del turisme són molt importants per les economies locals lligades a estanys, aiguamolls, llacs o rius…, tant des del punt de vista de l’allotjament, la restauració i el comerç, com des de lesempreses d’activitats a la natura o de lleure. A més, les zones humides ofereixen recursos, com l’aigua, aliments, productes locals, que faciliten l’acollida de visitants. Malgrat tot, un turisme nosostenible pot generar beneficis a curt termini i pèrdues a llarg termini, afectant tant a la salut de les zones humides com posant en perill els serveis dels ecosistemes.
Un altre conflicte és la sobreque afecta le zones humides és la caça que provoca la degradació de les zones humides. Això passa si la caça es excessiva i desmasurada ja que si està controlada pot tenir afectes positius, en crearzones protegides i reservades per la caça.
Un altre conflicte son les obres hidràuliques : les més importants són el drentage i les d'extracció d'aigua de l'aquifer per al regadiu. Els afectes poderser nefastos, com l'assecament de la zona humida
Un altre conflicte que han previst els científics és l'elevació relativa del nivell del mar com a consequencia de l'escalfamet global del planeta potcomportar la desaparició de grans extensions de zones humides costaneres a cause del canvi relativament sobtat i ràpid en el nivell del mar.

3 Quines figures de protecció existeixen per conservar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS