Llar d'avis

Páginas: 2 (289 palabras) Publicado: 29 de abril de 2011
Llar d'infants La Lluna i residència Sagrada Família, junts per Carnestoltes
Diferents generacions compartiran la il·lusió per la festa del Carnestoltes aquest divendres dia12 de febrer
Els alumnes de la llar d'infants municipal La Lluna, situada al barri de la Balconada, celebraran durant el matí d'aquest divendres dia 12 de febrer la festa delCarnestoltes. Per segon any consecutiu, ho faran juntament amb la gent gran de la residència Sagrada Família.

La trobada entre diferents generacions iniciada el curs passat vadeixar satisfets tant els infants com la gent gran. És per aquest motiu que enguany s'ha donat continuïtat a aquest projecte entre la llar d'infants i la residència.

Algunsdels usuaris de la residència ja van participar durant el primer trimestre en una primera trobada d'intercanvi intergeneracional. Va ser en un matí a la llar d'infants amb danses,cançons i sorpreses, on la gent gran va elaborar uns sonalls i va construir un titella amb material reciclable per a l'escola.

Ara, aquesta col·laboració de treball conjuntentre la gent gran i els infants es veurà de nou aquest divendres, quan celebraran la festa del Carnestoltes plegats a l'escola. La festa consistirà en un esmorzar al qual, a mésdels usuaris de la residència, hi estan convidades les famílies del centre. Si el temps acompanya, també es farà una rua pel pati.

A banda, els més petits estan fentmanualitats que serviran per complementar la disfressa que porti la gent gran que, per la seva banda, està preparant una sorpresa per a la disfressa dels més menuts.

Paral·lelament,aquesta setmana les altres llars d'infants municipals també fan activitats amb les famílies de cada centre, coincidint amb la celebració del Carnestoltes o el Dijous Llarder.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Llares
  • Poesia A La Llar D'Infants
  • Activitats Musica A La Llar D Infants
  • Llar Digital
  • ADAPTACIÓ A LA LLAR
  • Llar d'infants
  • Proyecto de animación sociocultural en un centro residencial. llar de calvià.
  • persones sense llar de barcelona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS