Llenguatge Audiovisual

Páginas: 3 (633 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2014
Llenguatge
Plànol: és, en el llenguatge audiovisual, l'espai escènic (personatges, objectes, paisatges) que capta l'objectiu de la càmera des que s'inicia la filmació fins que es deté.
Profunditatde camp: La profunditat de camp és la distància que hi ha entre el referent més pròxim i el més allunyat, enfocats dins un mateix enquadrament.
Enquadrament: en fotografia, o en cinema és lacomposició, la forma en la qual s'ordenen els objectes vistos, dins del que efectivament queda en un quadre. La perspectiva, l'horitzó, la diagonal, la línia "S", la imatge horitzontal, la imatge vertical,el centre d'interès, el fons, el contrast, l'equilibri, són elements a tenir en compte a l'hora de compondre el quadre, Aquests conceptes vénen originalment de la pintura.

Seqüencia: és un conjuntd'escenes que integren una mateixa unitat narrativa.
Panoràmica circular. La càmera es desplaça circularment.

Escombratge: Es una tècnica fotogràfica en la qual en una imatge borrosa es centra unobjecte o persona, la qual es veu bé, es a dir sense veure’s esborrat o moguda.

Travelling de profunditat Moviment mecànic de translació de la càmera en l'espai quan aquesta es desplaça damunt d'unmobil (dolly, grua) o bé sobre l'espatlla de l'operador (càmera a ma).
Principi de persistència retiniana: és una propietat del sistema visual humà. La persistència explica que les imatges que esvisualitzen es mantinguin unes fraccions de segon després que hagi desaparegut l'estímul.
Llei dels terços La llei dels terços, com ja heu pogut deduir, consisteix a dividir mentalment l'enquadramentde la càmera en terços equivalents, amb dues línies horitzontals i dues de verticals, amb quatre punts d'intersecció que estableixen l'àrea de màxima atenció visual, on habitualment s'acostuma acentrar la nostra mirada en primera instància i que es coneix com la zona àuria.

L'aire : És l'espai que ocupa l'enquadrament
Angle normal: L'eix de la càmera és perpendicular al rostre del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • diccionari llenguatge audiovisual
  • Llenguatges
  • La Naturalesa Del Llenguatge
  • audiovisual
  • Audiovisual
  • Audiovisual
  • Audiovisual
  • Audiovisuales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS