Lleure i Joaquim Franch

Páginas: 4 (792 palabras) Publicado: 19 de enero de 2015
Educació en el lleure i Educació Social
L’educació en el lleure és un àmbit de l’Educació Social ja que l’objectiu d’aquesta és el d’educar al jovent en diversos valors de respecte, sentiment degrup i responsabilitat entre altres.
L’Educació en el lleure, com a part de l'educació no formal, és una intervenció educativa en el temps lliure dels infants i els joves fora de l'ensenyament reglat ide l'àmbit familiar.
Els centres d’esplai, els agrupaments escoltes i els casals de joves són les associacions juvenils on es porten a terme les activitats d’educació en el lleure associativesdurant tot l’any.
Les colònies, els campaments, els casals de vacances, les rutes, els camps de treball... són les activitats més destacades d’educació en el lleure en període de vacances.
La seva funcióeducativa és la transmissió de valors individuals i col·lectius, tot contribuint a l’educació integral dels infants i els joves, utilitzant els recursos que ofereixen les activitats pròpies del tempsd'esbarjo.
Joaquim fr va ser dels 1rs formadors,creadors de monitors de lleure a Catalunya ja que va deixar moltes idees escrites i unaescola de monitors i va ipartir cursos de monitor
Activitatsd'estiu 2012
Camps de treball
Organitzar i notificar activitats d'educació en el lleure
Vine al cau / esplai
Definició
Les educacions no formals són institucions educatives que donen lloc fora del'àmbit escolar. És una educació intencional, metòdica. Es dóna en una gran varietat d'espais i els seus caràcters són socioculturals i lúdics, i també socioassistencials.
[modifica] ObjectiusPermetre el coneixement de l’entorn a partir del treball d’aspectes cívics.
Oferir als infants la possibilitat de jugar i aprendre amb altres infants de característiques diferents com pot ser: la cultura,la situació familiar, la procedència, etc…
Gaudir de manera lúdica d’espais públics com són els parcs, les piscines o els jardins que es troben a l’entorn més proper al casal, en companyia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Joaquim Boixareu I Antolí
  • Joaquim ruyra i oms
  • Alcohol i lleure
  • Franch
  • SOBRE JOAQUIM ROMAGUERA I RAMI
  • Joaquim Guiaru
  • La franche comté
  • Oci i temps de lleure per col·lectius especifics

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS