Lliures

Páginas: 4 (897 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
LES PARAULES DOLÇES
INTRODUCCIÓ:
Avui en dia vivim en un món que manté un ritme molt accelerat, anant en presses d’una banda a altre i sense deixar temps per a les petites coses quotidianes que sónles que més ens haurien d’omplir.
El més idoni seria deixar un temps als nostres fills, alumnes, amics i a nosaltres mateixos, per expressar mútuament tot allò que sentim.
En Les paraules dolcesla protagonista es troba en aquesta situació, porta dintre uns sentiments però no troba el moment ni la persona a qui dir-los.
El conte tracta el món de les emocions a través d’un esquirol que d’unaforma molt concisa a l’hora que emotiva aconsegueix a la fi el seu propòsit.

ARGUMENT:
Na Lola, és un esquirol que s’aixeca un matí amb ganes de dir paraules dolces, les seves galtes s’inflen is’inflen però al llarg del dia no troba ningú a qui poder dedicar aquestes paraules.
La seva família, mare i pare, disposen de poc temps per na Lola, així que decideix cercar un altre persona a quiexpressar els seus sentiments, però la mestra està ocupada, en Frankie, de qui na Lola està enamorada, tampoc té temps i el seu company de taula no és gaire simpàtic.
A la fi, al vespre, na Lolaaconsegueix dir les paraules dolces als seus pares.

AUTOR I IL·LUSTRADORA:
CARL NORAC va néixer en Mons (Bèlgica) al 1960.
Va treballar com a professor de francès, guionista i periodista. Avui en dia esconcentra especialment en la escriptura. Poeta i gran viatger, algunes de les seves històries per a joves han estat premiades a la feria de Bolonya. Va guanyar el seu primer premi literari als 18anys.
A escrit bastants de contes infantils: “ Me estimes o no m’estimes?”, “Per molts d’anys, Lola!”, “Sentiments” i “Paraules dolces” entre d’altres.
CLAUDE K. DUBOIS va néixer a Bèlgica al 1960.Va estudiar il·lustració a l'Acadèmia de les Arts de Lieja Saint-Luc, on viu actualment i té un taller d’il·lustració.
Ha il·lustrat uns vuitanta llibres de nens, sola o en col·laboració d’altres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Introducció Al Programari Lliure
  • Tòxic, redacció lliure Català
  • Caiguda lliure i velocitat límit
  • Caiguda lliure i velocitat límit
  • La Pàtria Ha D’ésser Independent I Lliure
  • Mashup books o el buffet lliure de la lectura
  • Programari Lliure
  • Sotware lliure

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS