Lllegenda cata

Páginas: 3 (597 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2015
UNA MORT INESPERADA



Un dia com un altre, en aquest cas un divendres, la meva mare va sortir de l'escola molt contenta perquè aquell mateix dia se n'anar d'excursió amb el cau. Ella encara erapetita i com cada nen petit sempre l'anava a buscar la seva mare, en aquest cas la meva àvia, i el seu pare tornava diumenge amb el seu germà, igual que ella. Van anar a buscar la motxilla a casa perestar a dos quarts de set a l'estació d'autobus de l'escola. Aquell dia la seva mare, estava molt trista perquè aquells dos dies estaria sola a casa. Ara mateix estem parlant del mil nou-centsvuitanta-quatre, i en aquella època la meva mare tenia set anys. La seva mare la porta a l'esatació i es passen els últims cinc minuts amb petons i abraçades. Marxa l'autobús i la mare s'en va a casa d'unaamiga per passar el temps.
Arriba diumenge i la mare està a la parada d'autobus esperant que arribi la seva filla. Són les nou del vespre i la nena ja està cansada i decidex anar-se'n a dormir i elladiu:
-Mamà me'n vaig a dormir, quan arribi el pare ja em despertèras.
I la mare li va dir:
- D'acord ja et despertaré.
El pare i el seu germà van arribar a casa, i la mare va dir:
-La nena us voliaveure i m'ha dit que la despertés.
Però com que estava descansant molt bé va dir:
-Bé, demà ja li diràs algo, carinyo, va bona nit que esteu molt cansats, va dir la mare.
Tots se'n van anar a dormir,però a les quatre de la matinada s'aixeca el pare a beure aigua, es comença a marejar i se'n va ajeure's al sofà.
La meva àvia tenia col·locada una tauleta al mig del menjdor, aleshores el pare de lameva mare es va desmaiar i es va donar un cop al cap, i en donar-se el cop el cap li va agafar una parada cardiorespiratòria, la meva àvia fent-li el boca-boca, el meu tiet aixecant-lo pels peus i lameva mare xafant-li la panxa. Aleshores la meva àvia truca a l'ambulància, en aquella època l'ambulància més propera estava a Badalona i ells vivien al Masnou. La meva àvia truca i diu així:
- Hola,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cater
  • Cate
  • cata
  • Cater
  • Cato
  • Cata
  • Cata
  • cata

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS