Lloiliilili

Páginas: 4 (904 palabras) Publicado: 7 de febrero de 2013
CRITERIS I RECOMANACIONS PER PRESENTAR UN TREBALL ESCRIT

Aspectes formals generals Tots els fulls han de ser mida DIN A4. En un treball, no escriviu a doble cara. És molt important que respecteuels marges, especialment l’esquerre. Si escrivim a mà, cal que pareu especial atenció a la cal·ligrafia. Si ho feu a ordinador, busqueu un tipus de lletra clàssic i de mida mitjana (per exemple, Arial,Times New Roman o Calibri, de 10 o 12 punts). Si el treball té pocs fulls, entregueu-lo amb una grapa o un “fastener”; si és un treball llarg, l’enquaderneu. Mai entregueu un treball amb un clip odins d’una funda de plàstic. Recordeu que la ortografia i la sintaxi són molt importants en un treball.

Parts que ha de contenir el treball Portada (títol del treball, nom de l’autor, classe, data,assignatura si és el cas) Full en blanc Índex (Introducció Cos del treball Conclusions Opinió personal Bibliografia i/o referències Annexos (només informació no rellevant que no pot ser inclosa en eltreball per la seva mida o per la seva naturalesa, com enquestes, plànols, CDs...)

Criteris per l’elaboració de l’índex L’índex es fa a la pàgina 1, que és la única que no va numerada. Ha decontenir els títols dels diferents apartats del cos del treball. Cal començar-lo en la introducció i acabar-lo als annexos, si n’hi ha. Cal posar el número de pàgina de cadascun dels apartats.

Criterisper la redacció de la introducció Serveix per anunciar el tema del treball i per donar a conèixer els objectius del treball, allò que us heu plantejat que voleu aprendre o aconseguir. També serveix perexplicar breument com s’estructura. És convenient redactar en brut la introducció al principi de fer el treball, i revisarla quan l’estigueu acabant abans de passar-la a net. El primer paràgrafhauria de dir quin és el tema i d’on sorgeix la necessitat de fer aquest treball. Si és el cas, expliqueu perquè heu triat aquest tema. Després, cal fer constar els objectius marcats, establint clarament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS