locooo

Páginas: 6 (1466 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2013
Pel·licula
Comic
La pelicula comença narran lhitoria de jula howks que el 190, va intentar derumbar el parlament.
no
Evey saregle mirant la tele i surt de casa durant el toc de queda, caminant per el carrer es topa amb els dedos , que l’agredeixen quan apareix V acabant amb els agents. V es presenta a Evey, V convida a evey a veure un espectacle musical, punjen a un terrat. Sonen lescampanes anunciant que ja es 5 de noviembre es comença a escoltar una la canço de ……. I al arribar al climax de la canço el palau de justiciá explota.
Si
Tot seguit els dirigents del partit es reuneixen, Adam satler líder del partit parla amb ells per una pantalla, desideixen amagar el lincident dient que era una demolició d’urgencia, heyer ensenya unes imatges captades del terrorista. Aquí senspresenten a Finch, Heyer, Etheridye, Almond.
si
Al dia seguent el regim informa de que l’incident era una demolició planejada desde la cadena gubarmental BTN, evey treballa allà. V entra a l’edificí, cargat d’explosius, així interumpin les noticiés, es tanca a la sala de grabació on emitix el seu missatge per la televisio, anunciant que el seguent 5 de novembre , aconsegueix fugui de la salaposantlis la masacara a tots els que estaven a la sala i distraient aixi als policies. Quan esta apunt de sortir es sorpres per un policía, pero gracies a evey que el bloqueja es desfa dell, evey cau desmayada al terra. Se lemporta a casa. Al dia seguent emiteixen lo succeit pero enunciant que han acabat amb el terrosita V.
Si pero mes tard
Evey es desperta a la casa del V, decorada amb un estilgotic i repleta d’obres d’art, evey parla amb V sobre el succes, evey vol martxar pero V la rete. Finvh investiga sobre el pasat de evey i la del V.

Evey s’axeica del llit i trova al V cuinant, li veu les mans cremades i li pregunta com va pasar, ell li contesta que en un accident.

no
Lewis Prother ( la veu)es sorpres a casa seva per V quan esta a la dutxa, es revela que Lewis va treballa enun camp de concentracio en el qual V era un intern. Posteriorment Fich arriba a casa del Lewis i sel troven mort.

Evey es desperta i trova a V procticant esgrima,
Finch investiga sobre la mort de Lewis i descobreix el seu pasat en el camp de concentració i la seva riqueza a cause de la venta de medicines.
V i evey están mirant la tele on anuncient la mort de Lewis, V confesa a evey que elles l’autor del assesinat. Evey mostra el seu descontent. Evey parla sobre la mort dels seus pare i del seu germa( els pares eren activistas) un dia uns agents entren a casa enduentse als seus pares, a parti d’aquell momento ja no els va tornar a veure. Evey li ofereix ajuda al V.



Finch investiga sobre el pasat de V i sobre el camp de concentracio de largil.
Evey es fa pasar per prostitutaper veures amb el pare lerguis. Un cop a l’habitació evey l’intenta havisar de les intencions de V de matar-lo. Just quan entra V i acaba amb la seva vida. El cadáver el troven mort amb una rosa aldamunt.
no
Credy apareix a lescena on fich investiga la mort del pare, on li comunica que ell entra al cas, i l’anuncia que hi ha un topo dins l’equip i que ell mateix esta sota investigación.

Eveyasustada buscant un refuig acaba a la casa de ……. Ell la acull i li ensenya la seva colecció de obres d’arts en contra del govern i li confesa la seva homosexualitat.
no
Finch va a parlar amb la delia que es la ……. Preguntali sobre si sap algu sobre les roses, ella li respon que aquelles roses son …. I es troven…… , i que les examini. Finch torna a comisaria on segueix investigant quandescobreix lidentitat dels treballadors del camp de concentraccio, entre ells es trova delia la forense, pero quan es donen conta es masa tard ja que V ja esta a casa seva, on li dona mort al llit mitjançant una injeció letal. V torna a deixar una rosa amb el cadáver. V tambe deixa el diari de la delia, que fich el trova, on narra les vivencies seves al camp de concentració. Les tortures i experiments...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • locooo
  • Locooo
  • locooos
  • locooo
  • locooo
  • odisea locooo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS