locures transitories

Páginas: 5 (1080 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2014
A) Des de el meu punt de vista, després de arribar un fragment de l’Odissea d’Homer a classe i el poema Ítaca de K. Kavafis, crec que són dos poemes amb moltes clares similituds i que van clarament lligats però alhora enfoquen dos formes diferents d’afrontar un camí. Enfocant els títols de les dos obres veiem una absoluta relació: Odissea, del nom Odisseu és el nom del protagonista i Ítaca és elnom de la terra estimada. També hi ha una altra semblança, en els dos poemes explica el retorn d’un heroi a Ítaca, és com si tu fossis Odisseu intentant no caure al parany de les sirenes. Mirant les diferències trobem que amb el retorn a Ítaca amb el poeta K.Kavafis s’enfoca aquest com un somni o un objectiu. En canvi, al retorn a Ítaca d’Homer el protagonista, en certes situacions no té cappressa per tornar a la seva terra.

B) El poeta K. Kavafis recorre a Homer per a expressar-nos la idea del protagonista d’aprofitar la vida gaudint de les coses sense deixar de perseguir un objectiu. També per advertir-nos alhora del fet que si oblidem quin era realment el nostre objectiu pot ser quan l’assolim, la raó per la qual havíem dut a terme el viatge ja no tingui sentit.

A) Des de el meupunt de vista, després de arribar un fragment de l’Odissea d’Homer a classe i el poema Ítaca de K. Kavafis, crec que són dos poemes amb moltes clares similituds i que van clarament lligats però alhora enfoquen dos formes diferents d’afrontar un camí. Enfocant els títols de les dos obres veiem una absoluta relació: Odissea, del nom Odisseu és el nom del protagonista i Ítaca és el nom de la terraestimada. També hi ha una altra semblança, en els dos poemes explica el retorn d’un heroi a Ítaca, és com si tu fossis Odisseu intentant no caure al parany de les sirenes. Mirant les diferències trobem que amb el retorn a Ítaca amb el poeta K.Kavafis s’enfoca aquest com un somni o un objectiu. En canvi, al retorn a Ítaca d’Homer el protagonista, en certes situacions no té cap pressa per tornar ala seva terra.

B) El poeta K. Kavafis recorre a Homer per a expressar-nos la idea del protagonista d’aprofitar la vida gaudint de les coses sense deixar de perseguir un objectiu. També per advertir-nos alhora del fet que si oblidem quin era realment el nostre objectiu pot ser quan l’assolim, la raó per la qual havíem dut a terme el viatge ja no tingui sentit.

A) Des de el meu punt de vista,després de arribar un fragment de l’Odissea d’Homer a classe i el poema Ítaca de K. Kavafis, crec que són dos poemes amb moltes clares similituds i que van clarament lligats però alhora enfoquen dos formes diferents d’afrontar un camí. Enfocant els títols de les dos obres veiem una absoluta relació: Odissea, del nom Odisseu és el nom del protagonista i Ítaca és el nom de la terra estimada. Tambéhi ha una altra semblança, en els dos poemes explica el retorn d’un heroi a Ítaca, és com si tu fossis Odisseu intentant no caure al parany de les sirenes. Mirant les diferències trobem que amb el retorn a Ítaca amb el poeta K.Kavafis s’enfoca aquest com un somni o un objectiu. En canvi, al retorn a Ítaca d’Homer el protagonista, en certes situacions no té cap pressa per tornar a la seva terra.B) El poeta K. Kavafis recorre a Homer per a expressar-nos la idea del protagonista d’aprofitar la vida gaudint de les coses sense deixar de perseguir un objectiu. També per advertir-nos alhora del fet que si oblidem quin era realment el nostre objectiu pot ser quan l’assolim, la raó per la qual havíem dut a terme el viatge ja no tingui sentit.
A) Des de el meu punt de vista, després de arribarun fragment de l’Odissea d’Homer a classe i el poema Ítaca de K. Kavafis, crec que són dos poemes amb moltes clares similituds i que van clarament lligats però alhora enfoquen dos formes diferents d’afrontar un camí. Enfocant els títols de les dos obres veiem una absoluta relació: Odissea, del nom Odisseu és el nom del protagonista i Ítaca és el nom de la terra estimada. També hi ha una altra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Transitorios
  • Transitorios
  • locura locura
  • Locuras
  • LA LOCURA
  • La Locura
  • la locura
  • LOCURA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS