logística

Páginas: 2 (497 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2014
GESTIÓ LOGISTICA
ACTIVITAT, PÀG. 91
L’emmagatzematge i les operacions associades es basen en dos principis d’eficàcia: aprofitament màxim de l’espai i rendiment màxim dels recursos operatius.
Had’haver una bona gestió d’emmagatzematge, perquè si tenen un sistema d’enviament exprés (on-line), assegura la recepció del producte en unes hores. La seva tecnologia és única i te una gestiód’enviaments automàtica...





1. La importància que té la gestió de l’emmagatzematge per a l’èxit de l’empresa en funció del servei d’atenció al client.
SARENZA, va posar en funcionament un nousistema d’emmagatzematge automàtic anomenat Cendrillon,. És un sistema tecnològic format per 30.000 correderas , 5 carilles de 80 metres de llargada , amés consta de cinc passadissos amb sis naus cadaun que permet identificar i emmagatzemar un total de 250.000 pars de sabates.
En el mercat hi ha molta competència i s’ha de destacar i ser el millor a través de les mesures d’emmagatzematge iservei atenció al client que l’empresa decideix prendre.
Per això SARENZA decideix confiar en un únic sistema tecnològic que té com a principal importància el augment de les vendes ( 5 milions ) i amés ajuda a que hi hagi un increment i una millora del sistema logístic, és a dir que amb l’ajuda de CENDRILLON, l’empresa pot subministrar als clients el producte demanat en el mateix moment, amb laqualitat i les condicions demanades en un temps ràpid i precís .
Un clar exemple de la última afirmació es l’enviament exprés per les compres realitzades abans de les 12h que garanteix que elclient tingui el producte al seu domicili en unes quantes hores.
VIDEO PÀGINA http://www.sarenza.es/video-sarenza

ACTIVITAT, PÀG 117
RELACIÓ ENTRE MERCADONA Y ELS SEUS PROVEÏDORS I RELACIÓ ENTRE LESDOS NOTICIES I ELS SEUS PROVEÏDORS
Es tracta d’una relació de mútua confiança i a llarg termini ( contractes per tota la vida) i a part els proveïdors saben que cobraran a 30 dies.
Te 105...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Logistica
  • Logistica
  • Logistica
  • Logistica
  • Logistica
  • Logistica
  • Logistica
  • Logistica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS