loki

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 18 de febrero de 2015
La Condició Física

La Condició Física és la capacitat que té el nostre aparell locomotor per realitzar les activitats físiques d' una millor manera. I, per tant, tenir unabona condició física és “estar en forma”, per “estar en forma” es treballa molt millor i augmenta la qualitat de vida i, en general, tenir una bona salud.

¿És el mateixconcepte per a tothom? Depèn, perquè la condició física d'una persona està marcada pels esforços diaris o un entrenament concret que pot influir sobre les facultats físiques decadascú i millorar la seva condició física. Podem millorar la nostra condició física fent esport.

¿Es neix amb una bona Condició Física i es fa? Les dues coses ja que quan naixem,tenim unes certes coses determinades relacionades amb al condició física, per exemple el nostre aparell respiratori, el sistema nerviós, el sistema muscular i el sistema ossi.Tots aquests sistemes ens ajuden a tenir una bona condició física, però si des de que naixem tenim un problema respiratori això no ens ajuda gens a tenir una bona condiciófísica i no ho podem canviar de cap manera.

En canvi, per tenir una millor condició física també depèn molt de la nostra alimentació, de l'edat, del sexe, del nivell d'entrenament,de l'escalfament, etc., si nosaltres no tenim gaire nivell ens els esports si els practiquem i ens entrenem, amb el temps podem arribar a millorar molt la nostra capacitat perpoder córrer més, jugar, o fer qualsevol esport.
A partir d'una certa edat, les capacitats físiques comencen a disminuir, però mitjançant l'activitat física podem augmantar-lesa qualsevol edat i disminuir-ne el ritme de regressió.
En conclusió, que quan naixem tenir una certa condició física, però que si anem entrenant, etc. la podem millorar.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Loki
  • lokia
  • loki
  • Lokio
  • loki
  • loki
  • LOKI
  • loki

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS