loko

Páginas: 2 (465 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2015
TREBALL UN VERDAD INCOMODA

PREGUNTES:
1)
La película tracta principalment en els impactes que provoca el canvi climatic, i gira al voltant de la vida de Al Gore que es el narrador i presentadorde la película i explica les consequencies anuals de el comportament huma ha la terra .
2)
El objectiu es simplificar el problema perquè d’alguna manera sentse tenir cap coneixement del tema pugientendre per que sucseix el canvi climàtic, com ha causa dels gasos i la contaminació fa que la cap de ozo sigui mes gruixuda i atrapi els rajos de sol dints de l’atmosfera i això proboca l’ascalfamentde la terra.
3)
El efecte hivernacle proboca el augment de la temperatura, hi això proboca que el pol Nord i el Sud a causa de que l’aigua esta cada cop més calenta això proboca que es fonguin elsdos pols i això causara un gran augment de la altura del mar, si això passa la majoria de la costa quedara submergida per el mar.
4)
Els polítics han dedicat molt poc temps ha tractar el problema ila majoria no ho han ni fet,però aquest problema igualment es pot solucionar sentse la política,per això diu Al Gore que es un problema moral, ja que cada un de nosaltres es disposes ha reduir el CO2o les emision a la atmosfera reduirim molt la contaminació i això afavoriria molt positivament el planeta.
5)
Al Gore es el ex vicepresident dels Estats Units, va néixer el 1948, va créixer aCarthagei es va graduar en estudis governamentals a la Universitat de Harvard l’any 1969. Va anar al exercit i va combatir a Vietnam i despres va ser vicepresident fins el 2001, despres es va presentar ales eleccions i va perder contra Jorge Bush. Ell explica la seva vida per que el públic pugi veure perquè ell s’ha acabat preocupant tant per els problemes medioanvientals, i tot el que ha vist dints dela política sobre el tema.
6)
Principalment critica el govern que hi havia actualment als Estats Units, que era el govern de Jorge Bush, ja que va ser un govern que es va centrar en problemes de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Loka
  • Loko
  • Loko
  • loko
  • loka
  • Loko
  • el loko
  • Loko

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS