lol lol lol

Páginas: 3 (541 palabras) Publicado: 7 de abril de 2014
Part 1: Particionar i formatar un disc


2. Digues quina eina has utilitzat i justifica amb una captura de pantalla: Gparted,
He util·litzat el GParted.

4. Explica què és una partició iquina és la seva utilitat. Classifica les particions i explica les característiques principals de cada tipus. ( Primaria, extesa, lògica)
Partició primària: Son les divisions principals del disc,solament poden haver-hi 4, o 3 i una extendida. Depenent de la taula de particions.

Partició secundaria o extessa: Es una altre tipus de partició primària que serveix per contenir múltiples unitatslògiques. Va ser dissenyada per evitar les limitacions de 4 particions primàries dins d'un disc. Solament poden existir una d'aquest tipus de partició per disc.

Partició lògica: Es una porció de lapartició estesa o la totalitat de la mateixa, la qual s'ha formatat amb un tipus específic de sistema d'arxius (FAT32, NTFS, ext2, ...) i se li ha assignat una unitat, així el sistema operatiu reconeixles particions lògiques o el seu sistema d'arxius. Com a màxim poden haver-hi 23. Linux imposa un màxim de 14.

5. Explica les característiques principals dels diferents tipus de sistemes d'arxius :(FAT) Taula d'assignació d'arxius, és un sistema d'arxius desenvolupat per a MS-​​DOS, FAT és relativament senzill, per això és molt popular i universalment admès.
Mida màxima d'arxiu
FAT12: 32MiB
FAT16: 2 GiB
FAT32: 4 GiB
Mida màxima del volum
FAT12: 32 MiB
FAT16: 2 GiB
FAT32: 2 TiBNTFS: És un sistema d'arxius de Windows NT, adequat per a les particions de grans dimensionsrequerides en estacions de treball d'alt rendiment i servidors. El seu principal inconvenient és que necessita per a si mateix una bona quantitat d'espai en disc dur.
HFS: Sistema d'Arxius Jeràrquic, ésun sistema d'arxius desenvolupat per Apple Inc per al seu ús en computadors que corren Mac OS. Resulta un problema de rendiment quan el sistema permet multitasca, només un programa pot escriure en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lol lol lol lol
  • lol lolo lola lolelo
  • LOL ES LOL OK LOL
  • LOL LOL Y MAS LOL
  • lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol de lol
  • lol muy muy lol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS