lolita

Páginas: 3 (661 palabras) Publicado: 9 de abril de 2014
Actiu/Activa: És una persona activa ja que té molta empenta i va directament a l’acció. És mogut però amb decisió.
Adaptable: Crec que no és una persona ni molt adaptable ni poc adaptable. S’adaptaen les circumstàncies que cal i que li és beneficiós, però no s’adapta quan té la seva pròpia decisió.
Agressiu/Agressiva: No és una persona agressiva. No ataca ni actua amb violència davant de capsituació.
Amable: És molt amable, li agrada tractar amb persones. Mostra afecte i cordialitat. És una persona amistosa i agradable per parlar amb ell.
Ansiós/Ansiosa: Des del meu punt de vista, crecque no és gens ansiós ja que no mostra angoixa ni s’inquieta.
Atent/Atenta: Mostra atenció davant les situacions i també a les persones i que està disposat i a punt de fer una cosa.Atrevit/Atrevida: No és gens tímid i per això el fa ser atrevit, decidit, valent i coratjós i moltes vegades no mira el perill.
Autoritari/Autoritària: No és gens autoritari, no imposa als altres el seu poder demanar, tampoc domina i és una persona liberal.
Conformista: Encara que tingui la seva pròpia opinió perquè té caràcter, normalment no discuteix. Però si té segura una cosa, com per exemple un argumenta classe, lluita perquè hi estiguin d’acord.
Creatiu/Creativa: És una persona bastant creativa. Mira al més enllà i té originalitat.
Cruel: No és una persona cruel, més aviat, no li agrada fer patirals altres.
Ordenat/Ordenada: Crec que és una persona ordenada en el sentit de la vida. En canvi, crec que no és una persona ordenada quan es tracta de feina.
Perseverant: Penso que no es desanimaquasi bé per res, que tira cap endavant i no mira mai enrere. És una persona ferma i tenaç.
Pessimista: Pel que conec, mai mira cap a l’aspecte negatiu, no és gens hipocondríac, al contrari, és unapersona optimista.
Realista: Té objectivitat però alhora toca de peus a terra. Sí que s’interessa per les coses abstractes o imaginàries ja que li agrada la ficció.
Reservat/Reservada: No crec que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lolita
  • lolita
  • Lolita
  • lolita
  • La lolita
  • Lolita
  • lolita
  • LOLITA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS