lolo

Páginas: 2 (483 palabras) Publicado: 12 de diciembre de 2013
L'Educació és una activitat pròpia dels humans, un fet social. És una acció encaminada al desenvolupament i perfeccionament de l'individu humà. Consisteix en un procés interactiu d'influència en elquè intervenen un educador, un subjecte receptor i un entorn educatiu afavoridor del desenvolupament, amb la finalitat d’aconseguir la maduresa de l’individu.
Segons aquesta definició d’educació,tots els individus deurien de tindre les possibilitats de ser educats, per a ampliar els seus coneixement i aconseguir la seua maduresa. Però no sempre ha sigut així, retrocedim uns seixanta anys ianalitzem com era l’educació en aquells temps. Aquesta, era una educació elitista, de la qual sols podien gaudir aquells privilegiats que pogueren fer-se càrrec dels gastos , per tant tots aquells que nos’ho pogueren permetre tenien molt lluny la possibilitat de poder tindre una educació bàsica. Com no, era una educació summament religiosa ja que la religió jugava un paper molt important en aquellaèpoca. També hem de destacar el grau de disciplina que era impartit als alumnes, que sofrien càstigs físics inimaginables en la actualitat.
En l’actualitat gaudim de l’educació pública, tots tenimdret a una educació bàsica, que ens permeta tindre uns coneixements globals del mon i de tot allò que l’engloba. El sistema educatiu impartit, és únicament teòric, en el que tots som educats per aformar una societat homogènia, sense apreciar les qualitats individuals de cada persona, instruïts per a saber-nos de memòria mil i un conceptes sense aplicació pràctica alguna. Així que si ho pensembe, després de tants anys de classes i assignatures eixim al mon real sense saber com afrontar moltes de les situacions que se’ns plantejaran al llarg de la vida. I també hem de preguntar-nos el perquèdel fracàs de l’educació espanyola, falta d’esforç, sistema mal organitzar, mal plantejament de les assignatures...?
¿Que podem esperar de l’educació futura? Com el sistema educatiu no canvie i es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lol lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol lolo lola lolelo
  • LOL ES LOL OK LOL
  • LOL LOL Y MAS LOL
  • lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol de lol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS