lolo

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 10 de diciembre de 2014
EDUCACIÓ FÍSICA



TAULA:



*Totes les unitats estan expressades en m/s












GRÀFIC:






COMENTARIS:

- A l’hora de comparar les velocitatsen les quatre proves, és fàcilment apreciable que en quant més s’augmenta la distància a recòrrer a la màxima velocitat, més augmenta la velocitat per segon de cada persona. Es potveure clarament reflexat de la següent manera: (utilitzant les meves velocitats)
Els 10m els faig a 4,03m/s i si vaig a mirar a l’altre extrem, els 200m agafo una velocitat molt mésconsiderable de 6,13m/s. Això es deu a que cada vegada anem agafant més velocitat en un sprint, des de que arrenquem lentament fins que assolim la nostra màxima velocitat.
Una manera méssimple d’expressar-ho seria:
+ Distància = + Velocitat

A l’hora de comparar-me, en la primera prova de 10m, la meva velocitat de 4’03m/s està per sobre de la mitjana total delsnois i encara una mica més de la mitjana total de la classe.
Al comparar-me en la segona prova de 20m, la meva velocitat de 5’05m/s és més alta envers la mitjana total dels nois itambé ho és més en relació amb la mitjana total de la classe.
Comparant-me en la primera prova de 80m, la meva velocitat de 5’69m/s està per sobre de la mitjana total de la classe però noarribo a assolir la mitjana total dels nois, estic una mica per sota.
En quant a l’última prova, la quarta de 200m, la meva velocitat de 6’13m/s està per sobre de la mitjana totaldels nois i de la mitjana total de la classe.
En conclusió la meva velocitat supera les velocitats mitjanes totals de la classe de cada una de les diferents proves, però al comparar-seamb les velocitats mitjanes totals dels nois, la diferència de velocitats es redueix fins al punt que en la tercera prova de 80 metres no arribo a assolir la velocitat mitjana.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lol lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol lolo lola lolelo
  • LOL ES LOL OK LOL
  • LOL LOL Y MAS LOL
  • lol lol lol
  • lol lol lol
  • lol de lol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS