lolololololol

Páginas: 2 (307 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2014

Economia
3 ESO

1. Digues a quina part del còmic s’explica el concepte de “flux circular de la renda” i explica’l. Ho explica en les pàgines31, 32 i 33. El flux de la renda consisteix en salari que rep una persona per el seu treball aquesta persona utilitzarà el salari per satisfer les seves necessitats. Per satisfer lesseves necessitats utilitzarà la seva renda que la donarà a una altre persona a canvi d´un servei o d´un objecte. Aquest diners que ha rebut la segona persona els utilitzarà per satisferles seves necessitats, que utilitzarà els diner per intercanviar-los per un servei o un objecte amb una altre persona. Aquesta altre persona també satisfarà les seves necessitats i aixísuccessivament.
2. Digues a quina part del còmic apareix una de les solucions a la “inflació” i digues en què consisteix. Apareix en la pàgina 34 i consisteix en augmentar el preu delproducte perquè és la única manera de que no tothom pugui accedir als bens perquè són limitats.
3. Què passa quan finalment Benet recupera la memòria? El senyor Super i en Mortadelo yFilemò estan barallant-se quan el senyor benet rep un cop al cap i recupera la memòria obra la caixa forta y només hi ha documents secrets que no podien quedar-se tancats aleshores enMortadelo y en Filemó volen matar al senyor super per no pagar-los tot el que els deu.
4. Digues quina és la diferència fonamental que dona el còmic entre “bancs” i “caixes”. Ladeferència fonamental entre les dues és que la caixa d´estalvis està obligada a donar els seus beneficis a obres socials en canvi les bancs són més lucratius. Encara que en el fons tenen unafinalitat molt semblant






Enviar un arxiu word amb les respostes a

carlos.bonet@ganduxer@escolateresiana.com
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LOLOLOLOLOLOl
  • Lolololololol
  • Lololololololo
  • lolololololol
  • lololololololo
  • LOLOLOLOLOLOL
  • lololololololo
  • lolololololol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS