Los grandes filosofos

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
Alex Cañas
B1A

FILOSOFIA

LAS PREGUNTAS DE LOS GRANDES FILOSÓFOS

-HERÀCTIL:
Estic en desacord amb Heràctil perquè la seva teoria deia que tot canviava i la meva opinió es que no tot téperquè canviar en la vida, hi ha coses que mai podran canviar com per exemple la composició de l’aigua que sempre serà H₂O. A més no m’agrada el seu exemple de que mai ens podem dutxar al mateix riuperquè l’aigua no és la mateixa ja que opino que el riu geogràficament és el mateix però no l’aigua, llavors tindria que dir que no ens podem dutxar a la mateixa aigua.

-MAISETER ECKHART:
M’hasorprès perquè sent un cristià dominicà, en una època on la religió cristiana era tan estricta i corrupta i castigava tan als heretges, també tenia ideals pagans arriscant la seva vida i els va posar enmanifest a les seves obres i sermons. M’ha sorprès precisament perquè no entenc com un capellà d’aquella època fos capaç de contradir el que deia l’església.

-SCHOPENHAUER:
L’associaria ambl’actualitat perquè era pessimista i últimament la societat s’ha tornar molt pessimista. A mes la seva obra “El mon com a voluntat i representació” volia dir que l’home està sotmès a una necessitat, i a lespersones d’ara només els hi mou les necessitats. També deia que no som capaços de conèixer la voluntat però que hem de creure en ella sigui com sigui.

-JASPERS:
Hem sento identificat amb ell perquè elmeu pensament es semblant al seu, crec que està la realitat de l’existència i la transcendència. El que passa és que no es sap ven be que deu ni si hi ha un deu però si alguna cosa que ha creatl’univers, una força sobrenatural que no es pot explicar amb lleis físiques.

-PARMÈNIDES:
Crec que les idees de Parménides es relacionen amb el que hem fet a classe,perquè parla sobre tot el que veiem ocreiem que existeix no sabem si és real o no, i ell repeteix aquesta idea al llarg del capítol. Un clar exemple és el cristianisme, la gent que hi creu es per qüestió de fe, i no saben si es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Grandes filosofos.
  • Grandes Filosofos
  • Grandes Filosofos
  • los grandes filosofos
  • grandes filosofos
  • Grandes Filósofos
  • Las grandes doctrinas filosoficas
  • Grandes Filósofos del mundo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS