los juegos en llamas

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2015




ELS JOCS DE LA FAM

Els jocs de la fam és una pel·licula protagonitzada principalmemt per la Katniss Everdeen i Peeta Mellack, en la vida real coneguts com la JennferLawrence i Josh Hutcherson. També hi han personatges secundaris com: Gale Hawthorne ( Liam Hemsworth),
Effie Trinket ( Elizabeth Banks), Caesar Flickherman (Stanley Tucci), Cinna (LennyKravitz) i Presient Snow (Donald Sutherland).
És una pel·licula dramatica de ciencia-ficcio. Ha estat drigida per el director Gary Ross.Basada en la novel·la de Suanne Collins. Es una saga queté moltes parts entre: Els jocs de la fam; en flames, Sinsajo part 1 i part 2. De moment han sortit al cine : en flames i sinsajo part 1.
Aquesta pel·licula es tracta de que en els anticsEstats units dirigit per un capitoli i en els dotze districtes cada an han de enviar a un noi i una noia entre els dotze i divuit anys als jocs e la fam un castig per un aixecament que vatenir en el passat. I Aquest esdeveniment es tranmes en televisio en forma de show. I en aquests jocs nomes 1 podrà sortir viu dels 24 que van començar.
La Katniss es sacrificara perevitar que la seva germana petita sigui enviada en els jocs de la fam. La Katniss va se enviada juntament amb un noi, en Peeta. En arribar al tren que els portara a els jocs coneixaran al seumentor Flickherman i la seva estilista Trinket planejaran com aconseguir diendiecia i poder sobreviure en els jocs intentan fen veure que estaven enamorats però per la seva sorpresa els dosjoves s'acaben enamoran i, junts aconsegueixen canviar les regles del capitoli quan aconsegueixen sortir els dos. Gacies a la seva audecia aconseguiran srtir. Pero la seva historia noquedara aixi perque en la segona pel·licula en president Snow intentara matar a la Katniss per poder tornar a teniir el capitoli per ell sol i poder governar violentament.
CONTINUARA.....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • En Llamas; Secuela De Los Juegos Del Hambre
  • los juegos del hambre. en llamas
  • Los juegos del hambre 2 “En Llamas”
  • trabajo juegos del hambre (en llamas)
  • Un juego llamado vida
  • Los juegos del Hamabre: EN Llamas
  • Los juegos del hambre: En llamas
  • Sesión de juegos "hola, ¿cómo te llamas?"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS