Los lunes al sol

Páginas: 3 (555 palabras) Publicado: 1 de diciembre de 2010
Los Lunes al Sol

3. a) En les imatges del començament de la pel·lícula, és mostren un grup de treballadors manifestan-se i reivindicant-se per reclamar que no els facin fora del seu treball. Enaquesta reivindicacií si poden observar gent amb pancartes, incendis de pneumàtics, incendis a contenedors de basura, pilotes de goma llançades pels policies sobre els manifestants, pots de fum...
b)Doncs l’intenció de l’autor en ensenyar-nos aquestes imatges, es posar-nos en la pell dels protagonistes de la pel·lícula, que es que els acabben de fer fòra de la seva empresa.

- Santa, Jose,Amador i Lino, estan al paro despres que els hagin fet fòra de la seva empresa d’astillers. Rico, té un bar. I Reina, fa de vigilant a les nits d’un edifici en construcció a prop de l’estadi de futbollocal
- Tots menys Lino creuen que ja no tornaran a trobar feina, Lino encara intenta presentar-se a les entrevistes de feïna.
- La relació entre ells durant alguns moments de la pel·lículaes tensa, però tot i així crec que tenen bastant bona relació.
- Els protagonistes estan durant gran part de lapel·lícula al bar de Rico. La pel·lícula està rodada a Vigo, i això també permet queen molts moments del film surti el mar i el port.
- Són cinc protagonistes: Santa, Jose, Lino, Amador i Rico. Dos secundaris que surten bastant: Ana i Reina. I llavors també surten en momentspuntuals: Nata i Serguei.
- SANTA:s’empipa fàcilment, la indignació sempre a mà, però també la paraula a temps, la mà atenta, estesa sempre, companya. Quan riu, s’omple de riallades, no sap delímits, ni vol, ni pot. Santa té un somni, emigrar a Austràlia.

JOSE: Li està canviant el caràcter. La falta d'ocupació allarga els seus silencis, les seves indecisions, afila els seus dolentshumors. La falta d'ocupació es cola en la seva casa cada nit. Jose la veu sortir cada nit quan l’Ana s’en va a treballar.

LINO: és l’únic que encara ho intenta. Acudeix amb regularitat a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sol y luna
  • Los lunes al sol
  • El Sol y la Luna
  • el sol y la luna
  • Los Lunes Al Sol
  • el sol y la luna
  • el sol y la luna
  • Los Lunes Al Sol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS