Los Niños Del San Judas

Páginas: 3 (720 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
Aquesta pel•lícula es situa a Irlanda, al 1939. Al reformatori catòlic anomenat San Judes arriba un nou professor laic, Franklin, en contra de les idees tan extremistes dels religiosos professors del’escola. Franklin intenta ensenyar a llegir i a escriure als seus alumnes, la majoria analfabets, apropar-se als alumnes d’una manera cordial i intentant solucionar-ho tot amb el llenguatge verbal,al contrari del que els nois estan acostumats amb el germà Jhon Dior i el germà Mac, els quals ho solucionen tot amb abusos físics i verbals.


El tema central són els drets del menors, queatempten contra la seva integritat física, psicològica i moral.
Un tema molt important és el de la corrupció de l’església, i com fa la vista grossa en les coses important, per tal d’amagar-les i no donaruna mala aparença a l’església.













William Franklin: Va lluitar a la Guerra civil Espanyola. Es designat com l’únic professor laic del reformatori San Judes, rodejat deprofessors catòlics els qui estan en la seva contra per la seva forma d’ensenyar i el seu concepte sobre la religió. Pretén ensenyar els alumnes analfabets de forma cordial i crea confiança amb l’alumnata l’hora d’ensenyar-los.
Pare Damian: És el director del reformatori, és el que administra les activitats d’aquest, però es manté al marge amb la forma d’ensenyament de cada professor. És unpersonatge neutre que està situat entre les idees liberals del professor William Franklin i la jerarquia eclesiàstica, que imposa el germà Jhon.
Germà Jhon: És el personatges que representa la part fosca del’església, imposa la jerarquia eclesiàstica. És un sàdic, que abusa de la seva autoritat ja que és l’encarregat de la disciplina dels nois en el reformatori, els maltracta física i psicològicament,crea en ells sentiments de por, tristesa, soledat i inferioritat.
Germà Mac: És podria dir que és una mena de “còmplice” del Germà Jhon, ja que l’ajuda en els actes cruels de violència contra els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Los Niños De San Judas
  • Niños de san judas
  • Los niños de San judas.
  • los niños de san judas
  • Psicología de la Emoción y Motivación. Los Niños de San Judas.
  • Los niños de san judas
  • san judas
  • San judas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS