Los Niños

Páginas: 7 (1638 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
Educació Formal a Anglaterra

L’estructuració de l’educació a Anglaterra és diferent a l’educació que hi ha a Irlanda però en aquest cas ens centrarem en l’estructuració anglesa.

Si comparem l’ estructuració espanyola i l’anglesa podem dir que una de les coses que tenim en comú és que l’educació obligatòria finalitza als 16 anys però en canvi, l’educació anglesa obligatòria comença als 5anys mentrestant a Espanya comença als 6 anys.
L’educació preescolar comença als 2 i dura fins els 5 anys, mentrestant que a Espanya comença als 3 i dura fins els 6 anys. També trobem una diferència molt clara en què a Anglaterra no existeix el concepte d’Escola Bressol o Llar d’Infants, l’únic que podem trobar és que hi ha mainaderes però de manera voluntària i que no està reconeguda perl’Estat com passa aquí.
L’educació primària està dividida en 2 graus:
* 5-7 és la primera etapa
* 7-11 és la segona etapa

Aquest apartat el podem considerar com igual que a l’Estat Espanyol.
Per finalitzar l’etapa obligatòria comença als 11 i acaba als 16 anys però en el cas que els alumnes vulguin accedir a uns estudis superiors estudiaran fins als 18 anys. En Espanya l’educació obligatòriadura fins els 16 anys i a partir d’aquí es pot accedir a uns estudis superiors com el batxillerat o grau mitjà.

Quan acaba l’etapa obligatòria als 16 poden accedir a estudis superiors.
A partir dels 18 anys ja poden accedir a estudis més superiors com poden ser: universitat, màsters, doctorats i d’altres.
L’etapa no obligatòria és la mateixa que a Espanya ja que quan acabes la ESO als 16anys pots realitzar estudis superiors com ara el batxillerat i als 18 anys pots accedir a graus superiors o realitzar una petita prova i entrar-hi a la universitat.

Nombre d’infants per aula

A Anglaterra, la mitjana del nombre d’infants en les aules estatals (o públiques) són de 26 nens i nenes, mentre que en els col·legis privats la mitjana del nombre d’infants és de 15 o 20. La majoria deles escoles estatals (o publiques són mixtes). Al igual que en les escoles públiques espanyoles i catalanes el nombre d’infants és de 26 alumnes però aquí en les escoles privades són més de 20 alumnes i el nombre d’infants és el mateix que a la pública.

L’any lectiu
L’any lectiu està dividit en tres trimestres, cadascun dels quals té una durada aproximadament de 13 setmanes, començant en lamajoria dels casos al setembre i acabant el juliol de l’any següent.

Al igual que a Espanya dividim el curs escolar en 3 trimestres amb l’única diferencia és que allà només tenen un mes de vacances i aquí en tenim dos ja que nosaltres finalitzem el curs escolar a finals de juny i no de juliol.

Diferents tipus d’escoles- educació primària i secundaria
La diferencia més important dins lesescoles del Regne Unit es troba entre les escoles estatals o públiques que no cobren quotes i els privats si que ho fan.
Hi ha més de 2.400 escoles privades al Regne Unit. Aquestes escoles no estan obligades a seguir el pla d’estudis nacionals. Tot i això, s’han de registrar en el Departament per l’Educació i les Habilitats, també reben inspeccions oficials durant l’any.
Dins les escolesprivades, algunes tenen finalitats de lucre i d’altres en canvi, no. L'Independent Schools Information Service  ofereix informació sobre aquestes escola, incloent-hi els requisits necessàries per l’admissió. Hi ha grans variacions pel que fa als costos. A la primària varien entre 950 £ i £2.500 per trimestre i equivalent a uns 1000€ i 3000€ per trimestre.
A la secundària entre els £ 1,300 i 3,000 £.Equivalent a uns 1.350€ i 3050€.

Pla d’Estudi

A totes les escoles estatals d'Anglaterra, Galera i Irlanda del Nord, el més important és respectar El pla d'Estudi Nacional. En general, tot i que no és obligatori per a ells, els col·legis independents també segueixen aquest pla.
Les matèries centrals i obligatòries són: Llengua Anglesa, Matemàtiques i Ciències. Les matèries bàsiques són:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Niño Y La Niña
  • El niño y la niña
  • El niño y la niña
  • Los niños
  • Niños
  • Los niños
  • Niños
  • La niña

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS