Los peces marinos

Páginas: 2 (431 palabras) Publicado: 16 de julio de 2014
lgdsdgjsdgfjgfjdgsgfsjhgfsjdgfdjgdsjgdjs a Quintana de la Serena, el seu pare, Manuel, natural de Guareña (Badajoz) i provinent d'una família d'agricultors, era guàrdia civil, i la seva mare,Rosalía, nascuda a Hornachos i criada a Cordobilla de Lácara, era filla d'un carter. Després que el seu pare fos destinat finalment a Calzadilla de los Barros, José Antonio Monago va créixer allà. Va començarels seus primers estudis al Col·legi Públic Annexa, i va culminar la fase preuniversitària a l'Institut Públic Bárbara de Braganza, on va cursar COU. Durant aquesta etapa, Monago va arribar aparticipar en la selecció extremenya d'handbol com porter.

Va ingressar en el Cos de Bombers el 1987, d'on en l'actualitat té el grau de Cap de Secció. Entre altres serveis, va formar part dels equips derescat que va actuar en l'incendi dels Magatzems Arias de Madrid, on van perdre la vida 10 bombers, i va fundar l'ONG SOS Extremadura, que va actuar en els terratrèmols d'Algèria i Marroc.

Alhora,va culminar a la Universitat d'Extremadura els estudis de Formació del Professorat d'EGB en l'especialitat de Ciències Humanes.

Posteriorment va cursar els estudis d'Expert Universitari enCriminologia, dependents de la Universitat de Cadis, va cursar Dret a Càceres, va realitzar dos anys de Pràctiques Jurídiques al Col·legi d'Advocats de Badajoz (on es va col·legiar), i féu els cursos dedoctorat en Dret a la Universitat de Salamanca, amb la qualificació d'excel·lent.

Carrera política[modifica | modifica el codi]
El seu pas per la política es va iniciar en el Partit Demòcrata Populard'Óscar Alzaga a Badajoz, d'on va passar, quan es va fusionar aquest partit amb el Partit Popular (PP). En aquella època, va ser cofundador del Consell Local de la Joventut de Badajoz, i en va ser elprimer vicepresident. A les eleccions municipals de 1991 va ser elegit regidor a l'Ajuntament de Badajoz pel PP. Igualment ha estat diputat autonòmic i senador.

Entre 2000 i 2004 va ser secretari...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Peces Marinos
  • vodka peces marinos
  • Cultivo de peces marinos en jaulas flotantes
  • peces marinos
  • Peces Marinos
  • Peces Marinos
  • Peces Marinos De Chile
  • Fotorrecepcion en invertebrados marinos y peces

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS