los rompetechos

Páginas: 4 (791 palabras) Publicado: 1 de febrero de 2014
EDUCACIÓ FÍSICA

Activitats

Busca per Internet alguna fotografia representativa de cada una de les famílies de l’exercici físic.

Els jocs



Els esports

- Atletisme (Curses)Beisbol



















La Gimnàstica
Aquagym


El fitness
-Spinning




Expressió corporal

Ballet


Activitats físiques a la natura

EsquíDisciplines orientals

Karate

- Enumera les activitats sedentàries que realitzes durant una setmana i calcula el temps aproximat que t’ocupen. Després des el mateix amb les que impliquenactivitat física incloent l’exercici físic. Finalment, analitza el teu model de vida.
Cres que ets sedentari o actiu?

Estic sentada gaira bé tota la estona ja que vaig al institut, també utilizo elordinador i parlo per el mòvil.
Però també vaig a caminar molt i sorto a corre cada dia després de les classes, faig pilates. Pot ser estic mes temps sense fer exercici pero es perque estic estudiant,pero sóc activa.

Del ventall d’opcions que et planteja el món de l’exercici físic n’escull una que t’interessi i realitza un petit treball de recerca d’informació que contempli: breu història,material necessari, tècnica, normes bàsiques o reglament, sefuretat, on ho puc practicar al lloc on visc?

El bàsquet és un esport d'equip que es pot desenvolupar tant en pista coberta com a descoberta,en què dos conjunts de cinc jugadors cadascun, intenten anotar punts, també anomenats cistelles o doble o triples introduint una pilota en un cèrcol col · locat a 3 , 05 metres de terra del que penjauna xarxa, el que li dóna un aspecte de cistella o cistella.

El bàsquet va néixer com una resposta a la necessitat de realitzar alguna activitat esportiva durant l'hivern , a l'escola de YMCA aMassachusetts . Al professor de la Universitat d'Illinois ( Massachusetts ) James Naismith , ( un professor d'educació física ) li va ser encarregada la missió , en 1891 , d'idear un esport que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS