los transgenicos

Páginas: 6 (1275 palabras) Publicado: 20 de junio de 2013
Rectors de diferents universitats españoles remarquen la importancia fonamental de la universitat pública.

Julià, Morcillo i Grau defensen que la universitat pública garantix l’Estat de benestar.

Garantir un sistema universitari públic i de qualitat es necessari per al desemvolupament de la societat. Aquesta es l’essencia del debat que el rector de la Universitat de Valencia, EstebanMorcillo va presentar ahir en un acte on el van acompañar Juan Julià, rector de la Universitat Politécnica de València i Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili. “No es pot fer una reforma de millora del sistema universitari sense respectar la seua autonomía universitaria, la lliberatat de cátedra i sense contar amb la voluntat dels nostres universitaris” va afirmar el rectorJulià. Asumir reptes per part de tota la societat española en educación es imprescindible, “Només en una societat basada en el coneiximent es pot sustentar una societat de benestar per tothom”.
Grau aposta per una universitat autónoma, basada en la investigación, desemvolupament i innovació, no obstant, afirma que en Espanya la universitat no es trova entre les prioritats polítiques actuals, elque es –segons va reiterar- un gran error. La societat no ha entés bé el paper de la universitat, ja que en la mesura que és un ascensor social, també va més enllà de la formació docent, la universitat es una generadora de coneixements per la que sempre cal apostar.

Garantir un sistema universitari públic i de qualitat es necessari per al desemvolupament de la societat. Aquesta es l’essenciadel debat que el rector de la Universitat de Valencia, Esteban Morcillo va presentar ahir en un acte on el van acompañar Juan Julià, rector de la Universitat Politécnica de València i Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili. “No es pot fer una reforma de millora del sistema universitari sense respectar la seua autonomía universitaria, la lliberatat de cátedra i sense contaramb la voluntat dels nostres universitaris” va afirmar el rector Julià. Asumir reptes per part de tota la societat española en educación es imprescindible, “Només en una societat basada en el coneiximent es pot sustentar una societat de benestar per tothom”.
Grau aposta per una universitat autónoma, basada en la investigación, desemvolupament i innovació, no obstant, afirma que en Espanya launiversitat no es trova entre les prioritats polítiques actuals, el que es –segons va reiterar- un gran error. La societat no ha entés bé el paper de la universitat, ja que en la mesura que és un ascensor social, també va més enllà de la formació docent, la universitat es una generadora de coneixements per la que sempre cal apostar.

Garantir un sistema universitari públic i de qualitat esnecessari per al desemvolupament de la societat. Aquesta es l’essencia del debat que el rector de la Universitat de Valencia, Esteban Morcillo va presentar ahir en un acte on el van acompañar Juan Julià, rector de la Universitat Politécnica de València i Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat Rovira i Virgili. “No es pot fer una reforma de millora del sistema universitari sense respectar laseua autonomía universitaria, la lliberatat de cátedra i sense contar amb la voluntat dels nostres universitaris” va afirmar el rector Julià. Asumir reptes per part de tota la societat española en educación es imprescindible, “Només en una societat basada en el coneiximent es pot sustentar una societat de benestar per tothom”.
Grau aposta per una universitat autónoma, basada en la investigación,desemvolupament i innovació, no obstant, afirma que en Espanya la universitat no es trova entre les prioritats polítiques actuals, el que es –segons va reiterar- un gran error. La societat no ha entés bé el paper de la universitat, ja que en la mesura que és un ascensor social, també va més enllà de la formació docent, la universitat es una generadora de coneixements per la que sempre cal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Transgenicos
  • transgenicos
  • LOS TRANSGÉNICOS
  • transgenicos
  • Transgénicos
  • Transgenicos
  • Los Transgénicos
  • transgénicos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS