Los vagos

Páginas: 5 (1056 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2011
Bienvenido a Vagos.es

Hemos detectado que aún no has dejado mensajes en nuestro foro, te invitamos a hacerlo para que definitivamente seas una parte activa de nuestra comunidad.

Antes de postear recuerda leer las normas generales del foro. Todos los subforos tienen sus normas, las cuales pueden variar de unos a otros, por favor, lee cada una de ellas antes de postear asi evitarás que tusmensajes sean eliminados, editados o movidos.

No sabes por donde empezar? Puedes empezar presentandote en nuestra comunidad. Bienvenidas y Despedidas. Preséntate AQUÍ

Disfruta del foro porque Vagos.es lo hacemos todos!

Si un post no cumple las normas usa el botón reportar (se encuentra en la esquina izquiera inferior del post)
Si tienes alguna propuesta para el foro escribe en Sugerenciaspara mejorar el foro
Si tienes algun problema en el foro escribe en Ayuda para Usuarios - Exclusivo Problemas con el foro
Si tu post fue borrado o no lo encuentras, contacta con los moderadores de la sección correspondiente. Ver Líderes del Foro

I) Antecedents
Existeix encara gran controversia sobre la data exacta del neixement d 'aquest club esportiu. Ningú no en dubta que el club foufundat al poble de Vallirana al Baix Llobregat, per un grup d'estiuejants que tenien ubicades les seves torres d 'estiueig a l'urbanització La Solana. Si bé es cert que gairebé la totalitat dels seus primers membres eren residents a Barcelona capital i a l'Hospitalet de Llobregat, els primers anys del club estan lligats a Vallirana, fins el punt de esser coneguts com Los Vagos de Vallirana. Estavadoncs molt estés el sentiment de que el club formaba part de Vallirana i del seu entorn.
La veritable discussió es centra a l'any de la fundació del club. Desgraciadament, no es conserven actes, fitxes, carnets ni altres documents d'aquells primers temps i es imposible precisar una data exacta. Hi ha dos teories principals al respecte:

Una primera xifra la data de fundació del club entre elsestius de 1980 a 1982, coincidint amb l'adopció oficial del nom de Los Vagos i el neixement del sentiment de pertanyer a un club.
Una segona teoria remunta la data de fundació encara més enrrera, entre els anys 1977 i 1980 pel fet de que molts dels que varen formar part del club ja residien els estius en Vallirana, i ja es practicava l'esport del futbol. Donat aquest suposit, el club seriaanterior al neixement del seu propi nom.
II) El Mite del Nom
El club fou batejat com Los Vagos i, segons s'accepta tradicionalment, el nom va ser imposat pel llavors president, don Francisco Montilla. L'origen del nom es remonta a un dels clàssics derbis del dissabte al campo verde contra els rivals dels Boys United, quan Josep Mª Quini va inquirir al president pel nom del club, donat que els rivalsja en tenien un, Francisco Montilla va exclamar Los Vagos sense dubtar i aquest nom ha fet fortuna, anomenant-se així des de llavors. Per molts, aquell va ser el moment del neixement oficial del club.

III) Els Colors
Al llarg de molts anys els colors del club foren el blanc i el blau. De fet, l 'uniforme oficial d'aquells temps consistia en la samarreta blanquiblava amb franjes horitzontals ipantalons i mitjes blaves. Els numeros de la samarreta estaven brodats en negre.
Aquestes samarretes foren adquirides per tres socis del club: Antonio, Gabi i el fitxatje francés Jesus, ja que foren ells els encarregats pel president de buscar un uniforme pel club. Tot i la sorpresa inicial que va provocar, la samarreta fou adoptada de tot cor pels integrants del club i fou l'uniforme oficialper molts anys.

En una reunió celebrada a casa del segon president del club, don Jose Manuel Romera , es va decidir el segon uniforme oficial de la historia del club. Es van presentar dos projectes, un que defensava una samarreta blanquinegra a ratlles verticals i pantalons negres, i un altre que preferia una samarreta blanca amb motius grocs i morats i que fou presentada pel soci Oscar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • soy vago
  • el vago
  • vagos
  • vago
  • vago
  • Vago
  • El Vago!
  • Vaga

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS