Louis Pasteur

Páginas: 4 (814 palabras) Publicado: 15 de enero de 2014
Biografia

En 27 de desembre de 1822 en Dole, França neix Louis Pasteur, químic i bacteriólogo francès. Format en el Liceu de Besançon i a l'Escola Normal Superior de Paris, en la qual haviaingressat en 1843, Louis *Pasteur es doctoro en ciències per aquesta última en 1847. Va morir el 28 de setembre de 1895 en Marnes-la-Coquette, França.

Louis Pasteur va transcórrer la seva infància enDole, França. De jove, no va ser un estudiant prometedor en ciències naturals de fet si demostrava alguna actitud especial era a l'àrea artística de la pintura. La seva primera ambició va ser la deser professor d'art. En 1842 després de ser mestre a l'Escola Real de *Besanzón, va obtenir el seu títol de batxillerat, amb qualificació mitjana en química. El seu pare ho mano a l'Escola NormalSuperior es Paris, però allí no dur molt temps ja que retorn a la seva terra natal. Però a l'any següent tornada a Paris. Després de passar per la Ecole Normale Superieure, es va convertir en professor deFísica en el Liceu de Dijon, encara que el seu veritable interès era ja la química.

Entre els anys 1847 i 1853 va ser professor de Química en *Dijon i després a Estrasburg, on va conèixer a MarieLaurent, la filla del rector de la Universitat, amb qui va contreure matrimoni en 1849. El matrimoni va tenir cinc fills, però solament van sobreviure fins a la vida adulta dues d'ells, els altres tresvan morir primerencament, afectats pel tifus.

Idees i Teories prescrites

Teoria

La seva gran teoria va ser, la teoria de la generació espontània és una antiga teoria biològica de abiogénesisque defensa que podia sorgir vida complexa ja sigui animal o vegetal, de manera espontània a partir de matèria inorgànica. Per referir-se a la generació espontània, també s'utilitza l'acaboabiogénesis, encunyat per Thomas Huxley en 1870, per ser usat originalment per referir-se a aquesta teoria. Louis Pasteur refuto de forma definitiva la teoria de la generació espontània, postulant la llei de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • louis pasteur
  • Louis pasteur
  • Louis Pasteur
  • Louis Pasteur
  • Louis pasteur
  • Louis Pasteur
  • Louis Pasteur
  • LOUIS PASTEUR

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS