LSD

Páginas: 3 (603 palabras) Publicado: 17 de mayo de 2015
 CMC: LSD
INTRODUCCIÓ
LSD és la sigla amb què es coneix la dietilamida de l'àcid d-lisèrgic. La sigla prové del seu nom alemany,Lysergsäurediethylamid. L'LSD és un compostcristal·lí, relacionat estretament amb els alcaloides del sègol banyut, a partir dels quals pot preparar-se semisintèticament. És una de les substàncies psicotròpiques més potents que es coneix, iindueix estats alterats de consciència, comparats de vegades amb els de l'esquizofrènia o l'experiènciamística.
La fórmula empírica de l'LSD és C15H15N2CON(C2H5)2

DOSIS
L'LSD és una de les drogues d'úscomú més potents, ja que és activa en dosis extremadament petites, cosa que no vol pas dir que sigui la droga amb efectes al·lucinògens més forts
EFECTES
- Físics
L'LSD causa la dilatació deles pupil·les i en alguns casos redueix la gana. Altres reaccions físiques de l'LSD són molt variables i poc específiques. Es coneixen aquest efectes: mareig, feblesa, nàusees, hipo o hipertèrmia, augment dela glucosa en sang, esborronaments, augment de la freqüència cardíaca, producció de saliva i demucositat i tremolors. Alguns usuaris, entre ells Albert Hofmann, sentien un gust metàl·lic mentre els duraven elsefectes.
L'LSD no es considera addictiu.
- Psicològics
Els efectes psicològics de l'LSD varien molt segons la persona i depenen de factors com les experiències prèvies, l'estat mental, l'ambient i ladosi. També varien d'un viatge a l'altre. Un viatge pot tenir efectes psicològics a llarg termini; molts usuaris diuen que l'LSD els va causar canvis significants en la personalitat.
Alguns efectespsicològics inclouen la visió de colors llampants, d'imatges que es mouen i de dibuixos acolorits que es veuen amb els ulls tancats, un sentit del temps alterat i formes geomètriques a les parets ialtres objectes, objectes que canvien de forma i pèrdua del sentit de la identitat. Alguns usuaris senten una mena de dissolució d'ells mateixos i del món exterior.
Si l'usuari es troba en un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lsd
  • LSD
  • El LSD
  • El lsd
  • lsd
  • LSD
  • LSD
  • LSD

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS