Luces de bohemia

Páginas: 3 (618 palabras) Publicado: 26 de octubre de 2010
Primera part : Tirant a Inglaterra

Desprès de la dedicatòria del llibre al rei de Portugal. L'autor comença parlant-nos del Gran Comte de Varoic, un prestigiós cavaller que va decidir encomanar-sea Deu, i refugiant-se a la muntanya va viure com un ermità.
Però en lluitar el rei d'Anglaterra contra el rei de Canària; el monarca anglès va demanar ajuda a l'ermità i quan va acabar la victoriosabatalla el rei va celebrar festes al seu regne.
Tirant lo Blanc camí d'Anglaterra, per acudir a les festes de les noces del rei i rebre l'ordre de cavalleria, es va quedar adormit sobre el seucavall i es va trobar amb l'ermità. Aquest li explicà molts secrets sobre l'orde de cavalleria, li regalà un llibre i li demanà que en tornar li contara tots els detalls de les festes del rei. I així ho vafer. Tirant i els cavallers que l'acompanyaven, en tornar d'Anglaterra, passaren a veure l'ermità i Diafebus, el cosí de Tirant, li va contar tot allò que va ocórrer: les cerimònies, els incidents,com Tirant va ser el millor cavaller i va rebre l'ordre de cavalleria... Desprès tornaren a Bretanya.

Segona part: Tirant a Sicília i a l' illa de Rodes

Un dia van arribar dos cavallers demanantajuda perquè l'illa de Rodes estava sent assetjada pels genovesos i necessitaven ajuda. Tirant va comprar una nau i se'n va anar amb l'infant Felip, fill del rei de França, cap a l'illa de Rodes.Abans d'arribar es van aturar a Sicília on Felip es va enamorar de la Infanta del regne, Ricomana. El rei els va voler casar i Tirant va ajudar Felip a passar les proves que la infanta li havia posat.Amb ajuda del rei de Sicília Tirant i Felip va anar a Rodes i derrotaren els genovesos mitjançant una estratagema de Tirant. Tornaren a Sicília victoriosos i aleshores l'infant Felip i Ricomana escasaren.

Tercera part: Tirant a l'Imperi grec

En derrotar els genovesos Tirant se'n va anar cap a Constatinoble per ajudar l'Emperador a combatre els moros i el Gran Turc. Una vegada allí Tirant es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Luces De Bohemia
  • Luces de bohemia
  • Luces de bohemia.
  • Luces de bohemia
  • Luces De Bohemia
  • Luces De Bohemia
  • luces de bohemia
  • Luces de bohemia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS