Luces de la Ciudad - Charlie Chaplin

Páginas: 2 (480 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2013
LUCES DE LA CIUDAD – CHARLIE CHAPLIN

1. Què em transmet el personatge?

En aquesta pel·lícula el personatge de Charlie Chaplin, a través de les seves expressions i gestos, tant corporals comfacials, em transmet: alegria, diversió, sorpresa, confusió, preocupació, curiositat, emoció, tendresa, amabilitat, esperança, tristesa, indiferència, enuig, nerviosisme i impotència.


2. Quina ésl’escena que més t’ha agradat?

L’escena que més m’ha agradat és l’escena en què Chaplin accepta a lluitar contra un altre home, per guanyar diners per ajudar a la seva estimada cega a pagar eldeute que té de la casa.
Al principi, la lluita contra l’altre home no seria més que un paper, ja que no lluitarien de veritat i desprès es repartirien el premi. Però el contrincant es perseguit per lapolicia i fuig. Entra un nou contrincant, el qual no està disposat ni a perdre contra ningú ni a partir els diners del guanyador, llavors Chaplin no té més remei que lluitar lo millor que pugui.Aquesta ha sigut l’escena que més m’ha agradat perquè, a més a més que és la que més divertida he trobat i ha sigut la que més m’ha entretingut, hi ha dos coses que per a mi tenen molt de mèrit en unapel·lícula: la primera, la gran coordinació dels actors a l’hora de la lluita; i la segona, el final de l’escena, ja que en aquest cas, en Chaplin perd, i no pasa com a la majoria de les pel·lícules quemiraculosament el protagonista es surt amb la seva i guanya. En aquesta pel·lícula son realistes i fan que en Chaplin perdi la lluita i hagi de trobar una altra manera de poder guanyar diners per laseva estimada.


3. T’ha agradat la pel·lícula? Perquè? (opinió personal)

Sí, m’ha agradat molt la pel·lícula, perquè tot i que no hi han veus i tot es resumeix en expressions, gestos, sorolls,sons i música, és una pel·lícula que transmet un munt d’emocions, sentiments i expressions que són molt fàcils de captar i fan entendre perfectament la pel·lícula. Encara que els personatges no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Análisis "Luces de la Ciudad" (Charles Chaplin)
  • Ensayo sobre “El circo” y “Luces del a ciudad” de Charles Chaplin
  • charlie Chaplin
  • Charlie chaplin
  • Charlie Chaplin
  • Charlie chaplin
  • Charlie Chaplin
  • charlie chaplin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS