ludovic

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 20 de marzo de 2013
Relacio Ludovic i mare:
Al principi de la pel • lícula mare i fill tenen una relació comprensiva des del punt de vista de la mare ja que el deixa anar ambels cabells llargs o li regala nines, i quan apareix vestit de nena a la festa s'ho pren com si fos un simple joc de nens. En veure'ls simulant el casamententre els dos nens la mare de Ludovic s'adona que no és una cosa passatgera, a partir d'aquí comencen a sorgir problemes amb els veïns i la relació entremare i fill comença a deteriorar-se. En veure que Ludovic continua actuant igual accepten el consell d'Albert d'acudir a un psicòleg. A conseqüènciad'aquestes visites al psicòleg el nen se sent tractat com un malalt i reforça les seves conductes.
A l'acomiadar el pare del treball la situació familiar es tornainsostenible i el caràcter de la mare es torna menys tolerant, per exemple, li talla els cabells a Ludovic i fins i tot arriba a dir-li al nen que és ell elculpable de la situació que estan vivint , és per això pel que li deixen anar a passar una temporada amb la seva àvia, encara que tots els caps de setmanava de visita a casa dels seus pares i encara que al principi no se sent bé en les visites, al cap d'un temps accepta mudar-se amb ells a un altre lloc iauna nova casa.
Un cop instal • lats, a la festa d'aniversari de Christine (filla de la nova veïna), en intercanviar la disfressa amb la nena, la mare deLudovic s'enfada moltíssim fins i tot intentant agredir-, però la mare de Christine li fa comprendre que no és per tant hi ha partir d'aquí la relació millora
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Análisis Del Aparato Psíquico & Edipo De Ludovic [Ma Vie En Rose]

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS