luwdig

Páginas: 3 (594 palabras) Publicado: 2 de octubre de 2014
LUDWIG I FRANK

Ludwig Grossfuss és un nen que neix a Alemanya fill dels barons Grossfuss i que té uns peus molt grossos.
A mida que el nen va creixent els peus també li creixen de tal formaque fins i tot els seus pares no volen que vagi a l’escola o que surti del Castell perquè tenen por que la gent se’n burli.
Però Ludwig no és del tot feliç amb aquest mode de vida i els seus paresdecideixen fer-li una festa d’aniversari molt especial per animar-lo. Contracten el Circ Torpedo per animar la festa. Un cop ha acabat els barons se n’adonen que el Ludwig ha desaparegut i contracten undetectiu per buscar-lo.
El detectiu acaba descobrint que el nen ha estat segrestat per la gent del circ que estava compinxada amb el jardiner del Castell i que també ha desaparegut.
Durant la sevaestada al circ el Ludwig ha d’actuar ballant amb la pallassa Brunilda. I sempre acaba essent el número que té més èxit.
Quan el detectiu Friederich Engels troba el nen se les enginya per fugirplegats del circ disfressat de Brunilda després d’una de les actuacions en la seva vella furgoneta i el torna al Castell amb els seus pares.
Encara que sembli estrany durant la temporada que el Ludwig vaviure amb la gent del circ no es va sentir ni tant trist ni tan sol com vivint al Castell encara que allà està més segur.
Com que els seus pares veuen que torna a estar ensopit l’envien de viatgesol al castellde la tieta Bignose a Brighton, Anglaterra.
Allà coneixerà al Frank Underwood i es faran grans amics.

El Frank Underwood és un nen que neix en una familia humil d’Anglaterra.
El seupare és descendent de la Familia Underwood, com les màquines d'escriure que durant molt temps els van fer guanyar molts diners amb la seva reparació.
Però que ara que tothom empra els ordinadorsles màquines d’escriure ja no serveixen de res.
El Frank és un nen molt Intel.ligent. i gràcies a una màquina que el seu pare va arreglar a un senyor que no podía pagar-lo rep classes particulars i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La surrealista vida de luwdig zeller

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS