Métode científic - el creixement de les plantes

Páginas: 40 (9913 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015




































INTRODUCCIÓ

El nostre treball de recerca està destinat a aprofundir els nostres coneixements sobre les addiccions , també ens interessen les seves causes , conseqüències i formes de recuperació .
Ens dedicarem a les addiccions com el tabaquisme ,ludopatia , l'alcoholisme i la drogoaddicció, també ens dedicarem a altresadiccions menys conegudes i més estranyes. Treballarem en la influencia d' aquestes addiccions en la societat i com modifiquen les relacions familiars .

La nostra principal font d'informació ha estat Internet. Ja que hem trobat gran quantitat d'informació, l'hem agrupat i classificat per fer el treball.

Els nostres objectius principals, en els quals hem basat el nostre treball són :Reconèixer les causes i conseqüències de les addiccions .

Analitzar les possibles solucions per enfrontar les adicions.
Identificar les característiques específiques de cadascuna de les addiccions a estudiar .
Analitzar els efectes que produeix cadascuna de les addiccions en el cos humà .
Enunciar i explicar els diferents tipus de tractaments que existeixen per recuperar-se d' una addicció .Esbrinar qui són més propensos , dins la societat , a caure en aquest tipus d'addiccions .
1.QUÈ ÉS L’ADDICCIÓ?

L'addicció és l'hàbit que domina la voluntat d'una persona. Es tracta de la dependència a una substància, una activitat o una relació.

Les addiccions controlen els pensaments i els comportaments de les persones, que només volen aconseguir o realitzar la cosa desitjada. Persatisfer aquest desig, els addictes poden distanciar-se dels seus éssers estimats i posar en risc la seva pròpia integritat, ja que perden noció de la realitat .

És important distingir entre un hàbit i una addicció. Una persona que té l'hàbit de beure una copa de vi al dia no és addicte, en canvi, la persona que sent la necessitat de beure cada dia i que no pot aturar pateix una addicció .L'addicció, per tant, té greus conseqüències en la vida quotidiana dels addictes. Una addicció pot generar problemes de salut, danys en els vincles familiars, inconvenients a la feina, etc .









2.COM I QUAN ES PRODUEIX?

L'addicció és un procés que es desenvolupa al llarg del temps . Al principi, el tipus d'ús que la persona fa de la substància o conducta , no és addictiu , peròprogressivament , el tipus d'ús varia augmentant cap a la habituació primer, i després cap al abús. Fins i tot en aquest moment no es pot parlar d'addicció , ja que l'abús és un estat en el qual la persona conserva el control sobre el seu ús . La línia que divideix l'abús de l'addicció és molt fina i moltes vegades inadvertida , però la veritat és que si la persona predisposada s'exposa l'ús de lasubstància o conducta de risc , pot passar aquesta línia i convertir-se en addicte .

En les seves primeres fases , l'addicció pot passar inadvertida , per la lleugeresa dels símptomes , o per l'habilitat de la persona per compensar les conseqüències negatives que l'addicció té sobre la seva pròpia vida i les seves relacions .
Al llarg d'aquest procés la persona passa per diverses etapes quereflecteixen l'agreujament progressiu del desordre addictiu .
Les diferents etapes de l'addicció es relacionen a la severitat del procés addictiu i l'impacte que l'addicció té en la vida de l'addicte :







1 . - Etapa Primerenca :
En aquesta etapa la química cerebral està alterada , i això es manifesta en episodis d'ús descontrolat que poden no ser tan fecuents, però són evidència de la instal· lació del desordre bioquímic cerebral. Però encare així la relació que la persona ha desenvolupat amb el substrat del seu ús, el motiva a continuar l'addicció, a causa del reforç psicològic que el consum de la substància o la pràctica de la conducta , té sobre el seu comportament . Ja existeix el pensament addictiu i comença a manifestar-se com una preocupació amb l'ús. Pot haver desitjos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metode científic
  • EL MÈTODE CIENTÍFIC
  • Mètode científic
  • Mètode Científic
  • metode cientific
  • Mètode cientific
  • metode cientific
  • Metode cientific

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS