Ma Vie En Rose

Páginas: 7 (1538 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2012
ÍNDEX



• Fitxa tècnica ......................................................................................pàg.1




• Argument ...........................................................................................pàg.1



• Activitats..........................................................................................pàg.2-6Pel·lícula: La meva vida en rosa

FITXA TÈCNICA

Nacionalitat: França, 1997

Títol original: Ma vie en rose

Direcció; Alain Berliner

Actors principals: Michèle Laroque, Hélène Vincent, Jean-Philiooe Escoffey, George du Fesne

Durada: 85 minuts



ARGUMENT

El Ludovic, el fill petit d’una família acomodada de classe mitjana, com tots els nens desitjaconvertir els seus somnis en realitat. Però els seus somnis deixen perplexos als familiars, amics, veïns i companys de l’escola, perquè el Ludovic només vol una cosa: convertir-se en nena, No entén la sorpresa que aquest desig i el fet de vestir-se de nena provoca en els altres. El Ludovic es converteix en un problema per a la família, i els seus pares se senten desconcertats davant la tenacitatdel fill i acorralats pel rebuig dels veïns. Una història que narra la vergonya que sent de vegades una persona quan és diferent.













ACTIVITATS

1- Descriu la relació entre el Ludovic i la seva mare. Com és al començament de la pel·lícula i com és després?

La relació entre Ludovic i la seva mare sempre ha estat molt bona, en Ludovic és un nen sensible i que estimamolt a la seva família.

Tant al principi com al final, la mare fa tot el possible per fer feliç al seu fill, però hi ha un tema que acaba fent que la relació sigui més freda, i és que el seu fill vol ser una nena.

Hi ha un moment de la pel·lícula, quan el director parla amb ells i fan fora del treball al seu pare, on la mare és molt dura amb el seu fil,l perquè pensa que el Ludovic ha fet queles coses no vagin bé.

Tot i així, la mare anirà comprenent al seu fill de set anys i intentarà ajudar-lo. Finalment, en la festa del aniversari, poden observar el final d’aquesta relació freda que va durar uns dies entre la mare i el nen, i tanmateix, el començ d’una nova vida, i per tant, una nova actitud envers la mare i el Ludovic.



2- I amb el seu pare?

Tant la mare com elpare, volen el millor per el seu fill Ludovic, però al pare li costa més admetre els sentiments i els desitjos del nen.

Al començament la relació és bona, exceptuant quan la gent del voltant no accepta el que passa i ho rebutja, llavors en aquí el pare acaba pensant com els altres, i per tant, la relació entre els dos no és tan bona.

El pare, quan veu que ha d’intentar fer alguna cosa, elmotiva per jugar a futbol, per a que el Ludovic deixi de pensar en ser una nena, i per contra, ser un baró que li agrada jugar a futbol. En aquesta última acció es poden veure els diferents estereotips de gènere, i com la societat pot influir en aquest tema.

3- Quin o quins dels personatges de la pel·lícula accepten el Ludovic tal com és?

La seva àvia Elizabeth, tot i que feia 5 anys que noveia a el Ludovic, ella intenta comprendre el que passa per la seva ment i l’accepta tal i com és.



4- Què opines de l’explicació que dóna el Ludovic sobre la cigonya i els seus cromosomes?

Penso que el Ludovic, com els nens de la seva edat, té molta imaginació i intenta imaginar sempre el que vol i el que desitja, per tant, quan la seva germana li va explicar per què era un nen i no unanena, en Ludovic es va imaginar allò que voldria que fos veritat.


Per tant, es va imaginar a Deu llençant cromosomes, i va veure com va perdre una X, i en el seu lloc va caure una Y. Tot i així, ell segueix pensant que Deu li regalarà aquesta X que li falta per ser una nena.


El que Ludovic fa, és autoconvèncer de que és un baró nena, autoconvèncer del que ell vol que fos. I com tot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ma Vie En Rose
  • MA VIE EN ROSE
  • Ma vie en rose y los derechos humanos
  • Analisis de ma vie in rose
  • Analisis de pelicula "ma vie en rose"
  • Análisis de "Ma vie en rose"
  • Ma Vie En Rose
  • Resumen de: "Ma Vie En Rose"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS