Macroeconomia

Páginas: 4 (900 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2012
Sons. Hi ha musica?, de quin tipus?, hi ha efectes sonors?, quin paper te la musica i els sons a l'anunci?

Producte o servei, surt durant l'anunci? Tractament de la camara, el producte es repeteixla imatge de la veguda? Surt escrit el nom?

Quins valors funcionals, emocionals i simbolics satrbueixen al producte?

Estructura de lanunci les diferents parts i k sexplica en cadascuna dellesa quin public sadreça lanunci? Aconsegueix cridar la seva atenció del public?

1- Durant tot l'anunci hi podem escoltar musica pop d'un grup que sembla anglès, ja que personalment pensem queaquest tipus de música és el que agrada a la majoria de gent i que juntament amb l'ambient menorqui transmet sensació de benestar i bon rotllo. No hi podem trobar efectes sonors ja que hi ha musica desdeque comença l'anunci fins que s'acaba, el paper que juga la musica amb l'anunci és transmetre la sensació de l'estiu i l'estar be amb els teus amic i pasart'ho be sent estiu.

2- El producte al quees refereix aquest anunci és la cervesa estrella damm que com ja sabeu és molt popular avui dia en la ostra societat i es coinsumeix amb gran frequencia. Durant gran part del temps de l'anunci, laparaula ESTRELLA DAMM surt en molts llocs per a promocuonarla amb mes frequencis com per exemple just al començar l'anunci quan surt la noia cargant la caixa de cervesa surt el nom, després també surtenmoltes ampolles de mig litre durant l'anunci per veure que el consumidor esta molt acostumat a consumir-les quan ell volgui ja que està tan bona, com per exemple sempre que estan en el vaixell de velaveuen una ampolla i durant el concert també.

3- - funcionals. Els valors funcionals són representen que quan tu tens sed si beus una cervesa estrella damm s'acaba les ganes de veure algo i etrefresca dins d'un entorn càlid i humit com es Menorca en ple estiu.

emocionals: Doncs que beuret una ampolla de estrella damm representa bon rotllo amb tota la gent amb qui estas, gaudir del que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Macroeconomia
  • Macroeconomia
  • Macroeconomia
  • Macroeconomia
  • Macroeconomia
  • Macroeconomia
  • Macroeconomia
  • Macroeconomia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS