Magisterio

Páginas: 2 (397 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2010
Estimada Marta:

Avui dia 18 de gener és una dia molt especial per en Pol, és el dia del seu aniversari! Per tant el Marc, el Quique i jo (Anna) li desitgem un bon aniversari per el seu primerany!

Porto ja un dies, informant-me de diferents hospitals i centres, en els quals es practiqui un tractament, sessions de teràpies, associacions de pares…

I dir, que he trobat una associaciómolt interessant per a nens amb discapacitat motora. Aquesta associació de pares i mares té com a objectiu primordial aportar informació de metges, terapeutes i mestres i organitzar diferents preguntesdel problema motor del nen, també sobre els serveis disponibles, i sobre coses especifiques que podem fer per ajudar a l’infant a desenvolupar-se en major grau possible (els dimarts al matí). Tambéés una associació d’amics ja que els caps de setmana fan sortides amb els infants i això fa que ells s’estimulin i convisquin amb societat i al mateix temps nosaltres com a pares anem veient els canvisdels nens.

Del tema que vam estar parlant la setmana passada, ho trobo perfecte que cada dijous tinguis tu en Marc i jo tingui en Pol així aquest dia serà un estímul positiu diferent ja que eltracte tal i com vam dir i les coses noves que podem aportar seran eficaces.

Per cert, estic pendent que el Dr. Campistol, em doni el vist-plau de comprar el gos en el Marc per així tenir unaestimulació i veure la responsabilitat que aporta tenir un animal com donar-li menjar, rentar-lo, treure’l a passejar amb ell… a tu t’han comentat ja alguna cosa de fer hípica? Ja em trucaràs de seguidaque sàpigues alguna cosa ja que es molt benefactoria per l’estimulació de les cames.

M’he assabentat també d’un mètode nou que fan que es diu musicoteràpia, el fan els dilluns i divendres a latarda, que tal si els apuntem? Tot sigui, per una millora i un aprenentatge per els dos valents!

Tinc pensada una idea, com que el Marc i el Pol d’aquí un mes han d’anar a Bèlgica al programa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Magisterio
  • MAGISTERIO
  • MAGISTERIO
  • Magisterio
  • magisterio
  • magisterio
  • Magisterio
  • El Magisterio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS