malalties mentals

Páginas: 4 (971 palabras) Publicado: 8 de junio de 2015
QUINS SÓN ELS SÍMPTOMES?

Hi han algunes malalties mentals que presenten uns símptomes molt precoços, mentre que altres tenen una aparició més o menys sobtada.
Hi han algunes manifestacions,sobretot en l'adolescència, en que el que podrien ser senyals de trastorn psíquic poden confondre's amb el propi dels conflictes d'aquesta etapa. O, en el nostre medi, en els quadres depressius-ansiosos demoltes dones de mitjana edat.
És important que aquestes manifestacions, en el possible, es puguin detectar per a poder prendre mesures anomenades preventives, per a poder actuar i constatar si de fetsón el inici d'un problema psíquic greu o no.

QUIN TIPUS DE MALALTIES MENTALS HI HA ?
Depressió
És amb l'ansietat, la més freqüent i es caracteritza per manca de ganes de fer coses, pèrdua de interèsper tot, qualsevol esforç resulta una tasca impossible, sentiments de tristesa i ganes de plorar. Aquest estat general de manca d'esma pot variar des de un grau lleu fins a ser molt greu ambdesesperança, sensació de que tot s'ha fet malament i pèrdua de motivació per seguir vivent.


Ansietat
Sovint, ve acompanyat de depressió. L'ansietat és una vivència de por i generalment amb símptomesfísics, com tremolor, agitació, palpitacions, sudoració, sequedat de boca, etc.
L'ansietat és una resposta normal davant del perill, de la novetat, davant d'una tasca o un encontre compromès i permet posartota l'energia per superar aquesta situació. Però l'ansietat es transforma en generadora de gran malestar i paralitzant, quan adquireix dimensions significatives o quan s'allarga en el temps.L'ansietat crònica, pot estar en la base de les malalties psicosomàtiques.



Transtorn obsessiu compulsiu
Es caracteritza per la presència de idees repetitives que no es poden evitar, són les obsessions ipresència d'impulsos irreprimibles que no es poden deixar de fer ( per exemple, deixar tot en ordre, netejar-se moltes vegades al dia les mans, etc. ) que són les compulsions.



Esquizofrènia
És...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Malalties Mentals
  • trabajo cmc malalties mentals
  • treball escrit malalties mentals
  • Malalties mentals
  • Explicació general malalties mentals
  • CIÈNCIES DEL MÓN CONTEMPORANI: MALALTIES MENTALS
  • Malalties
  • Malaltia De La Son

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS