maltrato

Páginas: 2 (449 palabras) Publicado: 13 de enero de 2015
Que avui podem veure en l'actualitat l'abandó, la mort, la comercialització de especiesexóticas, el sacrifici dels mateixos i el maltractament.
Podem veure dia a dia com són abandonats centenars degossos en les gasolineres un animal no és qualsevol cosa que podem deixar abandonadoo quan ens anem de vacances, com passa cada estiu. Tenir un animal requereix de la nostra atenció i cures, elcuidar bé, sigui la solució més elejida, no l'abandonament. Un exemple de la poc compassió que tenim pels animals està en el món del toreig. Com aquest pobre animal es va esgotant, fins que un home a quitothom aplaudeix li treu la vida.
Altres de les aberracions que es poden veure cap al món animal, és com utilitzen les xarxes socials per difondre les barbàries que amb imatges i vídeos, en els qualsveiem com acaben amb la vida de gats, gossos ... etc. Amb activitats macabres que per a ells són el més divertit.
I a tot això, molts mes exemples de maltractament animal per part dels éssers humàsón realitzats cada dia, perquè som tan cruels?

Els PAÏSOS EN què EL MALTRACTAMENT ANIMAL ÉS MÉS FREQÜENT són Espanya (abandonament de gossos i gats, gossos destinats a la caça, o les curses debraus), Estats Units (baralles forçades entre animals, danys a animals i extrema negligència), Japó (utilitzen senglars i macacos japonesos per mesurar la radioactivitat a les zones contaminadesinaccessibles i elaborar una cartografia precisa dels nivells de radiació) i Mèxic (fauna domèstica com a animals de companyia)


L'impacte social que produeixen aquestes activitats tan agressives, no nomésen un país si no en nivell mundial, és que l'home a caigut molt baix en una degradació de valors morals que no porten a la perdició sobre aquest tema ens deixa sense paraules sobre les morts delsanimals, els governs no han promulgat lleis que castiguin amb severitat la irresponsabilitat dels humans cap als animals i que protegeixin els drets dels animals; hi ha persones que creen campanyes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • maltrato
  • maltrato
  • maltrato
  • maltrato
  • MALTRATO
  • Maltrato
  • maltrato
  • maltrato

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS