Mambo

Páginas: 3 (695 palabras) Publicado: 8 de mayo de 2013
























































- Normes durant les sessions de mambo……………………………………………………………. 3


- Explicació delmambo……………………………………………………………………………………………… 3


- Explicació dels passos de mambo………………………………………………………………………… 3 y 41-Al arribar a classe, amuntonarem les cadires de tres en tres al voltant de la paret. Els faristols els col·locarem al costat de l'estanteria tal com normalment están.

2-A les classes de ball elprofessor exigix, de forma obligatòria, el respecte absolut entre les parelles de ball. Si a alguna persona se li escapen els dits o les mans al professor també se li escaparan.

3-Durant les classesel professor (Xema) explica els passos i nosaltres els escriurem o els dibuixarem, etc, de manera que a l'acabar les sessions entregarem un treball amb portada, índex, numerant les pàgines, dibuixos itot això que ajude a entendre-ho.





El mambo és un ball tropical igual que la tertúlia, la salsa, el txa-txa-txa, el regeton, etc. El moviment del cos ha de ser sensual sobretot en els xics.1- Bàsic; la xica comença amb el peu dret cap arrere i contínua amb el peu esquerre cap avant fins a repetir-ho dos vegades.
El xic comença amb el peu esquerre cap avant i contínua ambel peu dret cap arrere fins a repetir-ho dos vegades.

2- Lateral; la xica comença amb el peu dret cap a la dreta, acompanyant-lo amb la mà dreta i girant la cara cap al costat oposat, contínua ambel peu esquerre cap a l'esquerra acompanyant-lo amb la mà i girant la cara cap al costat oposat. Açò es repetix dos vegades.
El xic comença amb el peu esquerre cap a l'esquerra, acompanyant-lo ambla mà i girant la cara cap al costat oposat, contínua amb el peu dret cap a la dreta acompanyant-lo amb la mà i girant la cara cap al costat oposat.

3- Bàsic; es repetix novament el primer pas....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mambo
  • Mambo
  • mambo
  • MAMBO
  • El mambo
  • Mambo
  • El Mambo
  • La Mamba

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS