Manhhatan

Páginas: 2 (419 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2013
Manhattan

L’Àgata es una noia més aviat jove; prové d’una família de carnissers. El seu propòsit en la vida és treballar amb el millor dissenyador de moda del món en Pep Didal.
Un dia, llegintun diari, va veure un anunci que hi posava que qui volgués treballar als tallers de Manhattan que demà havien d’anar allà demà. L’Àgata aquella nit és va fer la maleta i l’endemà, cap a Manhattan. Ensaber que l’endemà ja començarien la jornada de treball tots van anar a descansar, ella, ràpidament es va adonar que havia perdut la maleta, així que, se’n va anar a estirar-se a un banc. Una noia, laSira, una noia que acompanyarà al llarg de la història a l’Àgata, la va veure i li va anar a dir s’hi voldria anar a allotjar-se al seu pis i li va dir que sí.
L’endemà als tallers hi va haver-himolt bon ambient i la Sira va ajudar a la protagonista cosir ja que era lo únic que no sabia fer, encara que dissenyava molt bé. Aquella tarda, la Sira li va presentar el seu xicot a l’Àgata; L’Àlex,que anava acompanyat de l’Adrià del que ràpid se’n va enamorar la Sira.
El penúltim dia de treball ho havien de deixar tot enllestit i allà al munt de caps hi va aparèixer la silueta del Sr. Didal.L’Àgata avergonyida va preferir-se amagar bans que ensenyar-li el seu disseny de còctel preciós. Aquella tarda tant la Sira, com el seu xicot i com el de l’Àgata la van renyar per no haver-li ensenyataquells dissenys al Sr. Didal.
Ella se’n va anar corrent sense rumb fix fins a arribar a uns bancs on hi havia una senyora gran que li va donar consells a l’Àgata.
Ja cap al tard va veure que ha casa delgran dissenyador hi havia una festa, així doncs que, ella tota decidida és va ficar el vestit de còctel i se’n va anar; amb aquell vestit era una altra. En arribar a la festa tothom li va obrir pas iel Didal se la va emportar al seu despatx ha veure si volia treballar amb ell. I li va donar un paper er firmar, però a final va decidir que era millor anar-se’n amb el seu xicot a Mallorca....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS