Manteniment

Páginas: 6 (1405 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2011
a. Quina és la missió del manteniment?

La missió del manteniment és implementar i millorar en forma continua l'estratègia de manteniment per assegurar el màxim benefici als nostres clients mitjançant pràctiques innovadores, econòmiques i segures.

b. Què és el manteniment?

El manteniment es defineix com un conjunt de normes i tècniques establertes per a la conservació de la maquinària iinstal·lacions d'una planta industrial, per que proporcioni millor rendiment en el major temps possible.

c. Anomena els tipus de manteniment.

d. Com es realitza el model correctiu.

Comprèn el manteniment que es porta a fi de corregir els defectes que s'han presentat a l'equip. Es classifica en:

e. Anomena el avantatges de planificar.

La planificació ajuda a documentar elsmanteniments que s'aplica a cadascun dels equips, portar un històric d'acompliment i prevenir errors.

f. Què és planificar?

És traçar un projecte que continguin els punts següents:

j. Escriu els processos de manteniment.

Programació

La programació es fonamenta en l'ordre de realització de les activitats de manteniment segons els models plantejats i tenint en compte la periodicitat, esbasa en l'ordre en què s'han de realitzar els manteniments segons la seva urgència, disponibilitat de l'equip de manteniment i del material necessari.

Informació

La informació de cadascú dels equips de la planta d'estar estrictament detallada, cada un dels elements ha tenir en compte als aspectes següents:

a. Document informatiu bàsic i fonamental que conté les característiques de fabricacióde cada equip o element de la indústria, aquest ha de contenir la següent informació:

b. Fitxa historial de cada màquina o equip, que contingui la informació de la intervenció de manteniment de la màquina i els seus elements ordenats cronològicament.

c. Ordre de treball que contingui la descripció del treball a realitzar, recursos, aprovacions i temps programat per a l'execució com a mínim.Informes

Són documents que informen l'exercici dels equips o màquines dins de la indústria i el model de manteniment que se li aplica, és a dir un informe que es presenta periòdicament i segons la cronologia en què s'apliqui el manteniment a aquest element, permet avaluar i analitzar les possibles avaries, predir i controlar periòdicament el comportament d'equip i maquinària.

PreparacióPreparar en manteniment és assegurar la qualitat de treball en l'àrea que s'aplica el
manteniment i per tant incideix en la fiabilitat de la indústria.

h. Per què realitzar documents de manteniment?

El manteniment dins de la indústria és el motor de la producció, sense manteniment no hi ha producció. Tot equip està subjecte a normes constants de manteniment, donant així alta fiabilitat ala indústria, durant el transcurs del curs descobrim que el manteniment és un procés en què interactuen màquina i home per a generar guanys, les inspeccions periòdiques ajudeu a prendre decisions basades en paràmetres tècnics.

L'acompliment de l'empresa estarà en la qualitat de manteniment que es proveeixi a cada un dels elements, és molt important tenir una visió a futur, planificar iprogramar el manteniment per cobrir tota l'àrea en el temps, sigui a mitjà o llarg termini i a més reduir costos de recanvis i materials, per a un millor exercici.

El manteniment aquesta enfocat en la millora contínua i prevenció d’errors, mitjançant una organització que aquesta documentació la mateixa que ajuda al treball en equip, i preparació constant per actuar sense deixar caure la producció.i. Defineix criticitat.

La criticitat consisteix a determinar o classificar els equips existents segons la importància que tenen per complir els objectius de la indústria. Els equips crítics, són aquells que en fallar poden afectar la seguretat del personal, l'entorn ambiental, provocar una aturada de la producció o incrementar el cost de manteniment.

1.- En què consisteix el manteniment...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL MANTENIMENT DE LA VIDA
  • tipos de mantenimento
  • Programa De Mantenimento
  • Mantenimento De Computadoras
  • Mantenimento
  • mantenimento
  • Mantenimento
  • CONTRACTE DE MANTENIMENT RITE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS