Manual Pràctiques Ciseiv

Páginas: 17 (4010 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2012
CISE IV
Circuits i Sistemes Electrònics IV

Manual de Pràctiques
Manel Domínguez, Antoni Mas

Historial del document Data
11/04/2008 23/04/2008 13/05/2008 02/02/2009 25/03/2009 05/11/2009 14/12/2009 15/3/2011

Ver.
1.0 1.01 1.02 1.03 1.04 1.05 1.06 1.07

Responsable
M. Domínguez, A. Mas M. Domínguez M. Domínguez, M. Serra M. Domínguez A. Jiménez, M. Domínguez M. Domínguez, C. PolJ. Salazar, C. Pol C. Pol Versió inicial

Descripció

Correccions menors als apartats 4, 5 i 6. Correccions menors a l’apartat 7. Correcció menor a l’apartat 4. Actualització de software a l’apartat 1. Actualització a l’apartat 3 ( pàgina 20). Correcció l’apartat 6 (pàgina 43) Petits afegits o correccions a l’apartat 3 (pàgines 6,7,18)

Contingut 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Objectiu deles Pràctiques Breu descripció de la placa de Pràctiques Depuració i Programació amb l’entorn Eclipse Control dels displays de set segments Timer0 i Timer1 + Vectored Interrupt Controller Cicles de bus externs al LPC2292 Teclat (OPCIONAL) Altaveu (OPCIONAL) Convertidors A/D (OPCIONAL) Bus SPI: Serial Peripheral Interface (OPCIONAL)

2

1. Objectiu de les Pràctiques Introducció
L’ús desistemes basats en microprocessador/microcontrolador requereix coneixements de programació. Els objectius de les pràctiques són: a) introduir un entorn de programació professional, l’Eclipse, b) practicar aspectes de programació elemental de sistemes basats en microcontrolador, i c) analitzar cicles de bus d’un microcontrolador amb un analitzador lògic. Aspectes clau són la gestió dels tipusd’interrupcions i la seva prioritat, el mapa de memòria d’un sistema microprocessador, el control dels perifèrics bàsics, els cicles de bus i l’adaptació de la velocitat entre el processador i els dispositius connectats en els seus busos (principalment memòries) mitjançant el control dels estats d’espera i altres recursos semblants. Les sessions estan enfocades a objectius molt concrets. Aquest manualconté la majoria de les dades imprescindibles per comprendre el que cal fer i tenir a l’abast la informació imprescindible per realitzar el treball. En algunes ocasions serà aconsellable ampliar la informació utilitzant els fitxers addicionals com són el Manual d’usuari o el datasheet del LPC2292.

Documentació a lliurar
En acabar cada sessió, i en el termini que el professor de pràctiquesestipuli, el grup de pràctiques haurà de proporcionar al professor el resultat del seu treball: ja sigui uns fitxers comprimits en format .ZIP o .RAR, o documentació escrita. La memòria final ha de respondre a totes les qüestions plantejades a les sessions, exposar els resultats i les incidències del treball realitzat i explicar qualsevol aspecte que,a judici dels alumnes, calgui ressaltar per a lacorrecta avaluació del treball. El projecte de SW o programa realitzat (més d’un si és el cas) correspondrà a les especificacions plantejades. S’ha de poder compilar sense errors i verificar el seu funcionament sobre el material de practiques. En cas contrari, no es considerarà vàlid. Tot els treballs han de ser originals i haver estat realitzats al llarg de la sessió de pràctiques.

AvaluacióL’avaluació es farà atenent als següents criteris: a) (30%) Compliment dels objectius específics demanats al manual de pràctiques. b) (30%) Qualitat de la programació realitzada: fer servir bones tècniques de programació (ús mínim de variables globals, claredat i eficiència del programa, etc.) c) (15%) Innovació, originalitat, i/o haver fet algun(s) apartat(s) opcional(s). d) (15%) Memòriafinal. e) (10%) Control de pràctiques. Hi ha 4 apartats obligatoris: els 3,4,5 i 6. Es recomana fer algun dels apartats opcionals. Es pot fer cadascun dels apartats obligatoris en una sessió (hi ha 4 sessions en total).

3

2. Breu descripció de la placa de Pràctiques
La placa d’evaluació que s’utilitzarà als treballs de laboratori és la LPCEB2000-I, de la casa Embest Info&Tech Co., LTD...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Practique
  • PRACTIQUEMOS
  • Pràctiques casolanes
  • Pràctiques termodinàmica
  • pràctiques
  • Practiques
  • Protocol Pràctiques Proteòmica
  • practique

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS